Şimdi Ara

laptop klavyesi değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

resim

arkadaşlar laptopun klavyesini söküp yenisini takacağım arka kapağı açtım ama ön panel serbest kalmadı
    sadece tırnaklarımı sökeceğiz yoksa kasa vidalarınıda sökmek gerekiyormu?

anlayan birisi yardım edebilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiTaRo54 -- 8 Ekim 2011; 17:59:14 >

• Kardes kolay gelsin, laptop sokmek arkada gozuken vidalari sokmekle bitmiyor. Kendiminkinde hatirliyorum service guide gibi birsey bulmustum internetten. Hangi klipsin nasil acilacagi, hangi gizli yerde ne vidasi oldugu yazdigindan sokmeniz kolay oluyor. oteki turlu ufak bir plastiginin kirilmasi gibi durumlar olusabilir.
  • batarya yuvasının orda 3 adet vida var büyük ihtimal o vidalardır klavyeyi tutan, 2 gün önce acer 5520 klavyesi değiştirmiştim, önden bir resmini çekebilirmisini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Soldierblood*

batarya yuvasının orda 3 adet vida var büyük ihtimal o vidalardır klavyeyi tutan, 2 gün önce acer 5520 klavyesi değiştirmiştim, önden bir resmini çekebilirmisini?

http://b1110.hizliresim.com/11/10/8/6452.jpg

o 3 vidayı sökemedim diğer vidaları söktüm ama klavye gelmedi öndende foto koyarım galiba o 3 vida tutuyor klavyeyi

resimdeki üstte hoperlorlerin olduğu bölümümü sökeceğiz acaba öncelikle?

• Vida Değil Kapama Tuşunun Orada Tırnaklar Var Onları Kaldır.

Gelir Gerisi.

Tüm Vidalarıda Sök.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiTaRo54

quote:

Orijinalden alıntı: *Soldierblood*

batarya yuvasının orda 3 adet vida var büyük ihtimal o vidalardır klavyeyi tutan, 2 gün önce acer 5520 klavyesi değiştirmiştim, önden bir resmini çekebilirmisini?

http://b1110.hizliresim.com/11/10/8/6452.jpg

o 3 vidayı sökemedim diğer vidaları söktüm ama klavye gelmedi öndende foto koyarım galiba o 3 vida tutuyor klavyeyi

resimdeki üstte hoperlorlerin olduğu bölümümü sökeceğiz acaba öncelikle?

bak ordaki 3 vida öndeki arçelik yazan kısmı tutuyor, o 3 vidayı çıkardıktan sonra fazala zorlamadan o kısıma zarar vermeden çıkartırsanız klavye boşta kalır

• çok teşekkürler denerim o şekilde çıkarmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C] SouthPark ~ Mert [C]

Vida Değil Kapama Tuşunun Orada Tırnaklar Var Onları Kaldır.

Gelir Gerisi.

Tüm Vidalarıda Sök.

Kardeşim Dün Bende Söktüm Aynen Dediğim Şekilde
  • quote:

quote:

Vida Değil Kapama Tuşunun Orada Tırnaklar Var Onları Kaldır.

Gelir Gerisi.

Tüm Vidalarıda Sök.

Kardeşim Dün Bende Söktüm Aynen Dediğim Şekilde

aynı modeldenmi söktün?
    kapama tuşun ordaki vidalar dediğin hoperlöerlerin olduğu üst kapağımı diyorsun?
    tüm vidaları sök derken?
  • o arçelik yazan kısmı kaldırdığın zaman klavye boşta kalır çıkarabilirsin, ama onu tutan vida var ise çıkarman lazım önce onları bul, bu model i hiç sökmedim, ama 2 gün önce acer aspire 5520 klavyesi değiştirdim, o kısımdaki kapağı tutan 3 adet vida vardı bataryanın altında onları çıkarınca kapak kolayca çıkmıştı, klavyede ayrıyetten vida yoktu seninkinde varmı bilmiyorum o modeli
  • Arkadan Vida Bırakma

Vede Evet Hoperlörün Olduğu Kısım Orada Tırnak Var
  • anladım teşekkürler o 3 vida sanırıp o paneli tutuyor onun haricindekileri sökmüştüm ama panel çıkmamıştır o 3 vidayı sökemedim tornavida uymadı onları söküp deneyceğim

bir arkadaş işlemci kilidinide açman gerekiyor demişti işlemcinin yanında işlemciyi hafif yana kaydıran bir kilit sistemi var alakası varmı klavye ile bilmiyorum ama onuda açarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiTaRo54 -- 8 Ekim 2011; 21:23:22 >
  • Eğer Sen Laptopu Tam Temizlik İçin Veya Tam Açmak İçin Yapıyorsan Hepsini Aç

Birde Kolay Gelsin
  • arkadaki 3 vida hoperlör kısmını tutuyormuş, vidaların yanındaki tırnaklarıda vidaları söktükten sonra ittirerek gevşetiyoruz, ön tarafı çevirim höperlor panalinin sol tarafındaki tırnaklarıda tornavida yardımıyla çıkarıyoruz panel yukarı kalkıyor tam olarak çıkmıyor menteşelerle birleşik çünkü, ardından klavye vidalarını sökebiliyoruz.

yardım eden arkadaşlarada teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.