Şimdi Ara

Laptop konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugunlerde isim geregi bir laptop almayı dusunuyorum ancak laptoplar konusunda ne bir tecrubem ne de bir fikrim var. Etrafta kullanan arkadaslarıma danıstıgımda herkes farkılı bir markayı oneriyor ve cogunun yaknındıgı konu laptopun cok cabuk ısınması. Kimi Toshiba al o ısımaz diyor kimi ise deli misin toshibanın ustunde yumurta pisirirsin sakın sakın diyor HP tavsiye ediyor. Bir baskası da HP yi kotuluyor! Anlayacagınız kafam cok karıstı. Ben evimde toplama PC kullandıgım icin hiç bir fikrim yok laptoplarla ilgili o yuzden bu kafa karısıklıgından kurtulmak icin sizlere bas vurmak istedim.

Acer - Dell - HP - Toshiba ya da sizlerin bildigi iyi ve kullanıslı markalar varsa tavsiyelerinizi rica ediyorum. Hızlı, ısınma sorunu olmayan ve en azından wow, dota tarzı oyunları oynaya bilecegim guclu bir laptop dusunuyorum.

Simdiden cok tesekkur ederim.

• Samsung R620 , bir numaralı fiyat/performans ürünü
  • bide hp dv6 1238 e bak bence... p/f olayina girersen samsungdan cok daha iyi...
    draft n var... uzaktan kumanda var... parmak izi okuyucusu var.. 4 gb ram var 2 sindede ama hp 8gb a kadar yukseltilebilio...
    tek eksisi 320 gb... ama bence samsungdan daha iyi...
  • samsung a marka olarak pek guvenemiyorum acıkcası foto makinam samsungdu cok cektim:) 1 de hp hdx 9200 var ama nerede satılıyo bulamadım fiyatı da ogrenemedim.
  • hp konusunda çektiğim ısınma sorununu her yere yazdım, dikkatli olun diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.