Şimdi Ara

Monitör Tercihinde Yardıma İhtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mesleğim gereği 3boyutlu modellemeler, teknik çizim, illüstrasyonlar ve kişisel zevkim olarak fotoğrafçılık ve oyunlarla uğraşan birisiyim. Mevcut Laptop ekranımın yerine kullanmak için bir monitör almayı düşünüyorum 27inch almaya karar verdim hatta. Bu tarzdaki başlıklara ve diğer forum yazılarını okudum ama halen karar veremedim. Kardeşimin oyuncu monitöründe laptopumu takmayı denedim 24inch 1ms 144hz lik bir asus monitör gayet akıcı ve güzeldi. Autocad ve Sketchup yazılımlarında yağ gibi akan bir performansa ihtiyacım var sistem bilgilerimi aşağıda yer vericem tam olarak neyin ne derece etki edeceğini bilmediğimden ötürü bilgilenmeye ihtiyacım var eksik olduğum muhakkak bir şey vardır. Aynı zamanda Photoshop ve Illustrator u sık sık kullanıyorum bu oyuncu monitörlerinde renk aralığı ve çözünürlük meseleleri diğer tip monitörlerdeki gibi olmadığını keşfettim. Sonuç olarak aynı fiyatta iki monitörü karşılaştırdığımızo varsayarsak (27inch 1ms özellikli) 60Hz 4K çözünürlüklü IPS bir monitörümü yoksa 144Hz bir monitörümü tercih etmeliyim. Şuan pc im 75Hz hızında kullanıyor ve sanki bu hızın artışı çizim programlarındaki akıcılığı getirebilecekmiş gibi geliyor. Veya laptopum 144hz yada 4k yı kaldıramayabilir ve aldığıma masrafa girdiğime değmeyebilir. Aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Sistem Özelliklerim
    Asus Rog G752VS modelini kullanıyorum web sitesinden edindiğim bilgileri aşağıdadır. Ekran özellikleriyle alakalı bayağı bir veri var ama tam çıkaramadım o yüzden olduğu gibi yapıştırdım.

İşlemci
    Intel® Core™ i7 6700HQ işlemci
    Ekran
    17.3" (16:9) LED backlit UHD (3840x2160) 60Hz Anit-Glaire Panel with 100% Adobe with IPS
    with G-Sync
    17.3" (16:9) LED backlit FHD (1920x1080) 120Hz Anit-Glaire Panel with 72% NTSC with IPS
    with G-Sync
    17.3" (16:9) LED backlit FHD (1920x1080) 60Hz Anit-Glaire Panel with 45% NTSC with IPS
    with G-Sync
    Grafik
    NVIDIA GeForce GTX 1070 , with GDDR58GB VRAM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    maddi yardıma ihtiyacım var
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.