Şimdi Ara

LAPTOP KULLANIMI HAKKINDA SORUM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DAHA YENİ OLARAK DELL İNSP. 1300 1.73 LAPTOP ALDIM.İLK DEFA LAPTOP KULLANIYORUM.SORUM PİL KULLANIMI HAKKINDA.SÜREKLİ EVDE KULLANDIĞIM BU BİLGİSAYARI CEREYANDAMI KULLANMAM DAHA İYİ OLUR YOKSA DOLDUR BOŞALT YAPARAK PİLDEN KULLANMAMMI? SÜREKLİ ADAPTÖRLE KULLANMAM PİLLERİ BOZARMI? YOKSA PİLİ ÇIKARIPTAMI ADAPTÖRLE KULLANMALIYIM.. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

• Pilleri sürekli doldurup boşaltman pilin ömrünü kısaltır. Eğer evdeysen pili çıkarıp laptopu adaptörle kullanman daha mantıklı. Yalnız benim laptop ile gelen kitapçıkta pili en az ayda bir kere tamamen boşaltıp sonra şarj etmenin pilin ömrü açısından iyi olacağı yazıyor. Bu diğer laptoplar için de geçerli olur sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erh_tun

Pilleri sürekli doldurup boşaltman pilin ömrünü kısaltır. Eğer evdeysen pili çıkarıp laptopu adaptörle kullanman daha mantıklı. Yalnız benim laptop ile gelen kitapçıkta pili en az ayda bir kere tamamen boşaltıp sonra şarj etmenin pilin ömrü açısından iyi olacağı yazıyor. Bu diğer laptoplar için de geçerli olur sanırım.

arkadaşım erh_tun, doğru söylüyorsunda laptop u elektirik adaptörle kullanırken ani bir elektrik kesilmesinde
    laptop un arızalanmasıda söz konusu sizde iyi bilirsiniz ki elektrik kesilmeleri pz nin baş düşmanı onun için pc ye pil ile kullanmak daha mantıklı geliyor. eğer adaptörle kullanıyorsanız laptop u ve o anda da laptopda bir disk taraması veya bir cd dvd yazarken eni bir elektrik kesilmesi olduğunda arızalanma olma oasılığı %85 dir.
    kolay gelsin bu noktaya dikkat etmenizde yarar var

• arkadaşlara ikinizede cok tşk ederim..vakit ayırdığınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.