Şimdi Ara

Laptop Lcd ekranini harici ekran yapmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
13.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ebayden dönüştürücü kart getirtin. Bu şekil olur. Bilgisayarda hdmi varsa hdmi kullanın, daha iyi görüntü alırsınız. Hdmi yoksa mecburen vga. Ekranın kablolarını karta takıyoruz. Karta hdmi veya vga kanalı ile görüntü verip, adaptör ile de kartın beslemesini yaptık mı olur bu iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 10 Ocak 2015; 22:13:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne diye aratalım onu hocam bir anca yapalım ekranı kurtuliym şundan
    dönüştürücü kartta ne özellikler var, söylmeştim ben sadece ekranı laptopa harici olarak bağlmak istyorm diğerleri tv özelliği önemli değil
    siz biyerde ebay şart değil link bulursanız sevnrim .
  • serdar-cinar kullanıcısına yanıt
    ebay, aliexpress, alibaba gibi sitelerde bulunabiliyor. TR piyasasında bulamazsınız.
    Bu siteler aracılığıyla yurt dışından getirtirsiniz.
    Size kart linki verebilmem için panelin arkasında yazan marka ve modelini bilmem lazım.
    Ürünü ararken lvds converter şeklinde arayabilirsiniz. Uyumluluk konusunda bulduğunuz dönüştürücünün satıcısı ile site üzerinden mesaj yoluyla iletişime geçip kendi ekranınıza uyup uymayacağını sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 11 Ocak 2015; 22:59:42 >
  • hocam fiyatlarına baktım tv özellikli olanla nerdeyse aynı azdha para veryim iyisi olsun 30 35 dolarlık alabliriz uygunsa
     Laptop Lcd ekranini harici ekran yapmak

son halide bu Laptop Lcd ekranini harici ekran yapmak, çerceveyi sötüm kasa arkada kaldı tukish

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar-cinar -- 12 Ocak 2015; 3:24:34 >

Masaüstü bilgisayarınız varsa, ekranı kasanın yan kapağına gömer, dönüştürücü kartları da kasanın içine koyarsınız, enerji ihtiyacını da psu dan sağladınız mı güzel olur.

• kasa dediysem masaüstü değil hocam laptopun kasası işlemcisi arkada dediğinizde mantıklı aslında klavye çalışmadığı için çıkardım yeri boş

bunu böyle yaparsak hem dönüştürücüye gerek kalmıyo çünkü kablo yetişyo, hemde böyle çok kalın oluyo sizce hangisni yapsam böylemi dursun yoksa dönüştrücü kartı alıpsade ekranmı olsun

Bu daha uygun bir çözüm. Ekranı kasanın üst kısmına koyarsınız. Kablosunu da takarsınız. Arkasına bir de ayak uydurdunuz mu tamam. Klavye ve fareyi harici bağlarsınız. Usb yetmezse bir de hub alırsınız.
    Taşınabilirlik sizin için sorun olmayacaksa bu daha uygun olur. Masaüstü olarak kullanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 12 Ocak 2015; 14:30:13 >
  • hocam akşam üstü bi kaç resmde daha atıcam bi eksik yerlerini fikir üretiriz beraber .örneğin start başlatma düğmesi altta kalıyor onu dışarı çıkardım elimle basıyorum şuan
    klavye mouse kablosuz problem değil 4 girişim de yetiyo
    Start düğmesinin bacaklarına birer zil teli lehimleyin. Ucuna da bir tane buton bağlar öyle kullanabilirsiniz. Başka butonlar varsa onlar için de aynısını yaparsınız. Hatta laptopun kamerasını kullanmıyorsanız onun kablosunu da usb olarak kullanabilirsiniz. Kamera bilgisayara dahili olarak usb den bağlı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 12 Ocak 2015; 16:36:28 >
  • hocam zil teline gerek yok dışarı çıkıyor düğmesi üstüne bişey uyduramadım bi şekil yapıp öyle yapıştırcam
    kameranın girişide usb olrak oda küçük soketli taktım sıkntı yok onda usb yeri var laptopda

• hocam dedğiniz kiti dönüştürücü kartı alalım kararımı verdim böyle hurda gibi duruyor dünden beri inceleme yapıyorum kartların üstündeki giriş yerlerine ya diyorum bu lcd panelin kablosu flexi o nereye takılıyo meğer onunda döştürücüsü varmış oda takım halinde gelyo zaten bildiğim kadarıyla
    http://www.ebay.com/itm/7-x-Common-LVDS-Cables-for-LCD-Display-Panel-Controller/370769471671?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20131003132420%26meid%3Dd795fc5dd14d48a9ae50b8fd86a41004%26pid%3D100005%26rk%3D2%26rkt%3D6%26mehot%3Dag%26sd%3D190825897765&rt=nc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar-cinar -- 14 Ocak 2015; 8:34:00 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.