Şimdi Ara

Laptop LCD panelinin içinde böcek var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

dell böcüğü.......national geography i çağır.gelip bi incelesinler.

Çözüm yok sanırım birbirimize alışmak zorundayız Sağolsun arkadaş isminide buldu DeLL böcüü artık evcil bi böcüüm var

quote:

Orjinalden alıntı: bravoecho

işin trajik yanı servise götürüp de böcek var ekranın içinde dedikten sonra çıkmaz yada kaybolursa deli muamelesi görmek de var

İşte asıl düşündüğümde o. Nasıl anlatcam servise gidince gözükmezse deli muamelesi görmeyelim bide

• açlıktan ölünce dahada kötü
    orda kalır ve hiç çıkmaz.bence biranönce eğitve onu ordan çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: rodec

organik yaşayan bir ekranın var artık

Transformers a dönüşüyomuş düşünen yaşıyan organik bi bilgisayar... gidelim Optimus Prime
  • abi bu servisin ici degil senin sorununu cozse cozse Ugur DUNDAR cozer
  • quote:

Orjinalden alıntı: gvnzglr

abi bu servisin ici degil senin sorununu cozse cozse Ugur DUNDAR cozer

O direk irlandaya gider sorunu kökten çözmek için DeLL fabrikasına sağlıksız şartlarda bilgisayar üretiliyor galoş yok bone yok ne bu ellerin hali diye işçilerle uğraşır o
  • Şimdi arkadaşım ilk baş bu böcüğün ne ile beslendiğini araştırıp bulman lazım. sonra bir resim editörü programıyla yemleri çıkış yerine doğru dizerek böcüğün o yolu takip etmesini sağlamalısın. Eğer o böcük ordan çıkmazsa lcd panel ona mezar olacak
  • Uğur Dündar'ın bu konuya bir el atması lazım böle şeymi olurya insanların sağlığı söz konusu,böcekli ortamda laptop yapıyor herifler :) hayatımda ilk defa böle birşeye şahit oldum ya,harbi çok komik bir durum..Bence sen artık onu besle,bir isim fln koy beraber yaşayın..

Eğer gerektiği gibi beslersen ve sana sadık olursa seni virüslerden,trojnlerden korur !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: maverickmaverick

quote:

O direk irlandaya gider sorunu kökten çözmek için DeLL fabrikasına sağlıksız şartlarda bilgisayar üretiliyor galoş yok bone yok ne bu ellerin hali diye işçilerle uğraşır o

bir an icin sahne gozumun onune geldide Ugur abi bahceye girer Dell calisanlari traktor ustunde bone galos vs.. fabrikadan iceri girer nano uretim tezgahlari altinda orumcek aglari elpence divan duran dell calisanlari kamerayi itip duran mudurler iyisimi bu isi sen buyutme

• quote:

Orjinalden alıntı: By_Gizemly

Şimdi arkadaşım ilk baş bu böcüğün ne ile beslendiğini araştırıp bulman lazım. sonra bir resim editörü programıyla yemleri çıkış yerine doğru dizerek böcüğün o yolu takip etmesini sağlamalısın. Eğer o böcük ordan çıkmazsa lcd panel ona mezar olacak

Sorma arkadaşım kara kara düşünüyorum canımı sıktı ölür kalırsa ekranın ortasında kötü olur
    quote:

Orjinalden alıntı: glazer

Uğur Dündar'ın bu konuya bir el atması lazım böle şeymi olurya insanların sağlığı söz konusu,böcekli ortamda laptop yapıyor herifler :) hayatımda ilk defa böle birşeye şahit oldum ya,harbi çok komik bir durum..Bence sen artık onu besle,bir isim fln koy beraber yaşayın..

Eğer gerektiği gibi beslersen ve sana sadık olursa seni virüslerden,trojnlerden korur !!!

Uğur dündarı boşver şimdi o banada bahane bulur bilgisayarı hijyenik kullan; galoş tak bone tak ellerini yıka
    Harbiden bu gidişle besliycem sanırım virüslere karşı eğitirim olmazsa, adını yukarda bi arkadaş demişti bende öyle koydum zaten DeLL böcüü

• quote:

quote:

quote:

bir an icin sahne gozumun onune geldide Ugur abi bahceye girer Dell calisanlari traktor ustunde bone galos vs.. fabrikadan iceri girer nano uretim tezgahlari altinda orumcek aglari elpence divan duran dell calisanlari kamerayi itip duran mudurler iyisimi bu isi sen buyutme

Michael Dell açıklama yapıyo; uğur abi bu böcek nasıl gelmiş buraya zamanında biliyomusun muz kabuğunun üstünde yoksa bizim bi suçumuz yok böyle bişey vardı bi ara

• ama koptum gülmekten yaaaa...ilk defa duyuyorum.
    bu hareketli pixel olayını dell teknik servise mail atacağım.bakalım dne diycekler.sonucu sizlerle paylaşıyor olacağım:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimcimex

ama koptum gülmekten yaaaa...ilk defa duyuyorum.
    bu hareketli pixel olayını dell teknik servise mail atacağım.bakalım dne diycekler.sonucu sizlerle paylaşıyor olacağım:)

Michael Dell e kadar gider bu iş
  • quote:

quote:

gider walla..
    dell teknik servis der ki; bize göndermesinde sakınca yok, paneli çözüp dell böcüğünü çıkartırız. Hayvan rahat nefes alır

• quote:

quote:

quote:

gider walla..
    dell teknik servis der ki; bize göndermesinde sakınca yok, paneli çözüp dell böcüğünü çıkartırız. Hayvan rahat nefes alır

Böcük çıkarma parası alırlar mı acep

• Gider serviste çıkarttırırsan bi foto falan çek bence tarihe falan gecersin hatta televizyon programlarına falan da çıkarsın kesin arkadaşlar bu böcüğe bi isim bulalım ilk teklif benden olsun "delli böcük"
  • "bug" dedikleri bu olsa gerek, aşağıdaki link belki sana yardımcı olabilir dostum...

http://www.cafaranturkiye.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxhound

"bug" dedikleri bu olsa gerek, aşağıdaki link belki sana yardımcı olabilir dostum...

abı ıyı guzelde olunce napcak? en azından su anda bır canlı dell bocugu war arkadasın...Sonra olunce hem hareketsız bır olu pıkselı seyyyy aman dell bocugu olucak :P
    en ıyısı sen onu egıt bıseyler yap...walla acıkınca transistorlerı fılan kemırmesın :)

ayrıca saglıksız kosullarda bonesız galossuz uretım yapan Dell'e :)
    cagırın zabıtayı muhurletelım...

• quote:

Orjinalden alıntı: pcclock

Gider serviste çıkarttırırsan bi foto falan çek bence tarihe falan gecersin hatta televizyon programlarına falan da çıkarsın kesin arkadaşlar bu böcüğe bi isim bulalım ilk teklif benden olsun "delli böcük"

Bu böcük yüzünden Dellin tahtını sallıycam TV lerde Delli böcük bu da güzel

quote:

"bug" dedikleri bu olsa gerek, aşağıdaki link belki sana yardımcı olabilir dostum...

son çare laptopu ilaçlatmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverickmaverick -- 9 Ağustos 2007; 17:22:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ekkkooo

quote:

abı ıyı guzelde olunce napcak? en azından su anda bır canlı dell bocugu war arkadasın...Sonra olunce hem hareketsız bır olu pıkselı seyyyy aman dell bocugu olucak :P
    en ıyısı sen onu egıt bıseyler yap...walla acıkınca transistorlerı fılan kemırmesın :)

ayrıca saglıksız kosullarda bonesız galossuz uretım yapan Dell'e :)
    cagırın zabıtayı muhurletelım...

Dell böcüğümle herkese hava atarım artık ölü pikselimi eğittim diye itinayla ölü piksel eğitilir ekrandan uzaklaştırılır

• İşi iyice geyiğe döktüm sinirimden hala geziniyo

Çözüm aşşağıda videoda

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.