Şimdi Ara

Laptop LCD panelinin içinde böcek var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni aldığım Dell CS11 dizüstünün ekranına bakarken farkettim ekranın içine mikro boyutlarda bi böcek girmiş ve içerde haereket ediyor devamlı...
    Başta ekran üstünde gezen bi böcek zannettim öldürmek için üstüne bastım ölemedi hareket etmeye devam etti, hiçbir şekilde etkilenmiyor içerde gezmeye devam ediyor
    Masaüstünü beyz yaptım şimdi gezip duruyor ve çok net görülüyor ne zaman dışarı çıkcak acep
    Ölü piksel yok diye seviniyordum artık hareketli bi pikselim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverickmaverick -- 9 Ağustos 2007; 14:36:02 >

• notebooklara bi kaçmayan böcek kalmıştı
  • Geçmiş olsun kardeş :D Komik bir durum olmuş...
  • arkadaşım forumda bir çağ açıp kapadın bu başlığınla makineye herşeyin girdiğini duyduk bi böcek eksikti kardeş kardeş yaşarsınız beraber
  • dell son noktaya ulasmis demek oluyor bu WBSXGA teknolojisi ekran hareketli piksel cagi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gvnzglr

dell son noktaya ulasmis demek oluyor bu WBSXGA teknolojisi ekran hareketli piksel cagi

bundan sonra forumda "lcd de hareketsiz pixel çıktı garanti kapsamına girer mi?" diye sorular gelmeye başlar. Bizd "3 tane hareketsiz pixel çıktığında garanti kapsamına alınır. 1 tane hareketsiz pixelle değiştirmez" diye cevaplarız

• Ulan deli olcam çıkmıyo namussuz gezip duruyo içerde
    Ya nasıl girdi anlamış değilim içeri hangi aradan nasıl başardı bu işi meraklar içersindeyim acaba diyorum eğitsemmi fareyle yol göstersem labirent filan çizsem paintte dışarı öyle çıkartabilirmiyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ahanda böcük resmi cep telefonuyla çektim yakınlaştırarak fazla anlaşılmıyor ama o karaltı işte böcük hayvanı şe..z kımıl canlısı

Laptop LCD panelinin içinde böcek var
  • terlikle vur ama sertçe kesin ölür
  • ya trajikomok bir durum gulmemizi sakin sen yanlis anlama

eger hayvan omrunu tamamlar olurse sanslisin ya mitoz bolunmeyle cogalirsa ozaman isin zor BAKTARIYAL REZIDANS kurarlar mazallah ekrana

• Enteresan valla...
  • Arkadaşlar sormayın rezalet ya dalga geçer gibi bişey nerden girdi ekranın içine gülüyorum burda sinirlerim gevşedi
  • quote:

ya trajikomok bir durum gulmemizi sakin sen yanlis anlama

eger hayvan omrunu tamamlar olurse sanslisin ya mitoz bolunmeyle cogalirsa ozaman isin zor BAKTARIYAL REZIDANS kurarlar mazallah ekrana

Yok estafurullah
    Hareketli pikselim var diye mail atsam DeLL e ne derler acep garantiye alırlarmı

• quote:

acaıp guldum ya...

maverick arkadasım buyuk gecmıs olsun walla buda bır ılk... cok canını sıkarsa al gotur serwıse acsınlar cıkarsınlar...
  • bence fabrikayi kapatip limon satmaya baslarlar

sorunu cozmek icin bir tavsiyem var mesela action bir oyun yukle conter gibi belki siddetten hoslanmiyan bir bocektir kacar
  • dell böcüğü.......national geography i çağır.gelip bi incelesinler.
  • işin trajik yanı servise götürüp de böcek var ekranın içinde dedikten sonra çıkmaz yada kaybolursa deli muamelesi görmek de var
  • bilgisayarı ürettikleri fabrika yeterince hijyenik değil sanırım panellerin üstüde böcekler geziyor belki şikayet edersen mühürlerler fabrikayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmH_MD -- 9 Ağustos 2007; 15:28:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ekkkooo

quote:

acaıp guldum ya...

maverick arkadasım buyuk gecmıs olsun walla buda bır ılk... cok canını sıkarsa al gotur serwıse acsınlar cıkarsınlar...

Sağol arkadaşım ne yapıcağımı şaşırdım başkası söylese inanmazdım böyle bişeye

quote:

bence fabrikayi kapatip limon satmaya baslarlar

sorunu cozmek icin bir tavsiyem var mesela action bir oyun yukle conter gibi belki siddetten hoslanmiyan bir bocektir kacar

Ne denediysem olmadı hala geziniyor içerde bi türlü çıkmadı counter da kesmez sanırım
    Benden öneri dizüstü bilgisasyarınızı camdan uzak tutunuz ve etrafındaki bilimum delikleri bantla vs kapayınız

• organik yaşayan bir ekranın var artık
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.