Bildirim
laptop lcd tv baglantısı cozunurluk sorunu
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ekran kartından kaynaklanıyo olabilir o çözünürlüğü desteklemiyodur. Ekran kartının ayarlar menüsünden- nvıdıa denetim masası tarzı bir yer var ayarların gösterildiği ordan ' Birden çok Ekran Ayarla ' bölümünden dene birde -
tv ne marka.Hdmi mı bağlanıyosun.Tv kaç inç
640*480 hd ready olmaz.Ayrıca o dedğin çözünürlük artık öldü.İnmemesi normal -
arkdaslar cıhazın klavuzunda 1028*768 i destekledıgı yazıyor problemın asıl nedenı windows7 sanırım cunku daha once bıcok vistalı laptobu tv ye bagladım ve hıcbır sorun yasamadım ayrıca laptopun ekran kartı dahılı sekıldedır kodec yuklemesı yaptım bılmıorum faydası olucak mı baska bır fıkrı olan varmı? -
sorunu tam anlamadım açar mısın laptopu pc ye hangi yoldan bağlıyorsun tv nin modeli çok önemli değil ancak daha net yazaran yardımcı olabilirim..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X