iyi akşamlar arkadaşlar. bende toshiba l655-194 laptop var ekran kartı hd5650 1 gb düne kadar lcd tv ye bağlayabiliyodum fakat her ne olduysa bugun taktım laptop görüyo fakat lcd kranına sinyal gitmiyor.hdmı ile bağlıyorum. hdmı kablosunda sorun yok cunku masaüstü pcyi taktım çalıştı.eski tarz monitör kablosuyla takmaya çalıştım masaüstü yin gördü laptop yine görmedi. fakat notebookta philips lsc yi görebiliyorum. yardımcı olabilecek uzmanlara şimdiden teşekkürler.. anlamadığım nasıl bi anda oluyo kafayı yedirtcek
Arkdaşın dediği leptop kapalı iken bağlantıalrı yap başlattıktan sonra leptopta görüntü olmamaı gerekiyor televizyon veya lcd yi çarsan sorunun çözüleceğini düşünüyorum
İyi forumlar
hocam dediklerinizi yaptım leptop kapaı iken açtım ve leptopa görüntü gelmedi lcd ye de görüntü gelmedi malesef başka oneriniz??
hocam hic görüntü gelmiyo eğer dediğiniz gibi yaparsam.fakat bi anda oldu önceki gün hiç bişey yokken bi anda lcd yi görmesine rağmen sinyal verememeye başladı. kabloda skıntı yok cunku masaüstü sorunsuz bağlanabiliyor.ilginç olan eski tip monitör girişi ile de sinyal gönderemiyor lcd ye ?? masaustu pc de o şekildede bağlanılabiliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme