Şimdi Ara

laptop lenova yazısında takılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımın markası lenova g580 bilgisayarı power düğmesine bastıktan sonra ekrana lenova yazısı geliyor gitmiyor.pilini çıkarıp 5 -10 bekliyorum. arada power düğmesine basıp elektriği boşaltıyorum. usb ye kurduğum hiren bootu takıp boot açılışı oradan yapıyorum ordanda normal devam et diyorum açılıyor. her zaman usbyi görmüyor. düğmeye bastığım gibi lenova yazısı geliyor açılmıyor. bilgisayarı kapatırken ekranda görüntü olmuyor ama ışıkları yinede yanıyor kapatmak için pili çıkarmak zorunda kalıyorum. hard diski çıkarıp hata taraması yaptım bad sektöre rastlanmadı. windows boot açılışı onar dedim onaramadı diye yazdı. bende windows 8’i yeniden kurdum. bios’u default ayarlara getirdim sorun aynı. sizce sorun neden kaynaklı olabilir. Bu konu hakkında bilen yardımcı olursa sevinirim

bazende usb den açıp hardiskten devam et dediğimde aşağıdaki hatayı veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucit2008 -- 12 Aralık 2015; 15:58:08 >

• 1-biosu sıfırla
    2-bilgisayar açma tuşuna bastığında surekli f8 bas çek ve bir liste cikicak, oradan güvenli mod komut sistemi yazan birşey var ona tikla ve bir ekran açılacak oraya sırasıyla:
    sfc/scannow yaz enterle 100e kadar dolcak
    Sonra chkdsk /c /r /f yaz. Sonra sistemi yeniden başlat ve açılırken sistem doğrulamasi yapicak..
    Bu islemler windows dosyalarını doğrulama işlemidir hataları da onarir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftadır sorun yoktu. az önce driverleri güncelledim. Açılışta yine sorun çıkardı
  • mucit2008 M kullanıcısına yanıt
    bilgisayarı açma temiz bi format işin görülecektir driver felanlada uğraşma kur windows 8.1 pro yu çatır çatır kullan
  • bilgisayara formata attım. sorun aynı şekilde devam etti. Bugün biosu güncelledim. sorun yine devam etti. bilgisayar bu şekilde olduğundan sonra açıldığı zaman çok geç açılıyor.Normalde bilgisayarın power düğmesine bastığımda 10 sn geçmeden windows login ekranı geliyor. sorun olduğu zaman açıldığı zaman açılması 1 dk buluyor
  • mucit2008 M kullanıcısına yanıt
    samtigerın yazdıklarını yaptıysan
    diskin sorunludur
    cihaz düştüyse sorun olabilir.
    hd tune ile error scan yaptır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ioz

samtigerın yazdıklarını yaptıysan
    diskin sorunludur
    cihaz düştüyse sorun olabilir.
    hd tune ile error scan yaptır

hd tune ile error scan yaptım birşey bulmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.