Şimdi Ara

laptop mavi ekran veriyor ve tekrar başlıyor(AÇILMIYOR)YARDIMM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar burda yeniyim uzun süredir bilgisayarımın verdiği hatayla uğraşıyorum.neden olduğunuda anlayamadım. Ana ekrandayken donuyor ve yeniden başlattığımda oluyor yada normal şekilde kapatıp açtığımda oluyor.herseferinde değil ama sık sık başıma geliyor.bilgisayarı açabilmek için harddiski çıkartıp takıyorum.sorun başladığında donanımsal olabileceğini düşünüp ram ile hdd i çıkartıp takarak denedim hdd de çözdüm ama hayla ne oldugunu anlayabilmiş değilim.çok fazla araştırdım ama böyle bi sorunla karşılaşanı bulamadım . hata koduyla araştırma yapmak istedim ama tekrar biryere varamadım.sizinle birde hatanın olduğu resmi paylaşıyorum .gerçekten zor duruma düştüm.
    laptop mavi ekran veriyor ve tekrar başlıyor(AÇILMIYOR)YARDIMM!!!

• "Inaccessible Boot Device" yani erişilemeyen önyükleyici aygıtı diyor. Harddisk'in kablolarının sıkıca bağlandığını kontrol edebilir ve tamamen takıp çıkarmayı deneyebilirsiniz. Sorun harddiskten veya bir virüsten olabilir. Advanced System Care Pro ve Kaspersky'la tam/derim tarama yapmanızı öneriyorum.
  • Dediğiniz gibi harddiski çıkartıp takınca açılıyor. Virüsden olabileceğinide düşünmüştüm recovery ile sıfırlama işlemi yapmıştım ama tekrardan devam etti sorunum . Ama söylediğiniz şekilde hdd kablolarını kontrol edip dediğiniz yazılımlarla birde tarama yapıcağım. Öneriniz için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.