Şimdi Ara

LAPTOP MİKROFON SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptobumda 2 tane kulaklık girişi var ve benim rampage eagle marka modelli kulaklığım var. Laptoba daha öncesinde 2 girişli eye q marka çok ucuz msn sohbet kulaklığı taktım ve şşş sss gibi sesleri denemek için micten verdiğimde (bilgisayarda nahimic var mic sesini hoparlörden verecek şekilde ayarlamıştım yani sesi duyabilmek için) kulak zarı delecek bir çınlama sesi gelmeye başladı çok zor durdu hatta bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım. Bu olaydan sonra rampage marka kulaklığımın micinden görüntülü konuşma sırasında bu kulak delen çınlama sesi ben konuşmaya devam ettikçe artıyor. Eğer anakart, ses kartı vs bozulduysa 7.1 usb kulaklıklardan mı almalıyım yoksa harici usb kaliteli bir ses kartı öneriniz var mı bazı usb seskartlarında da böyle şeyler olabiliyor olduğunu okudum. Uzaktan eğitim ödevlerim var sunum olacak acil yardım :(

• Mic sesini hoparlörden vermeye ayarladım demişsiniz. Eski haline getirmediyseniz getirip dener misiniz? Eğer getirmediyseniz mikrofon hoparlöre yakın olursa ve sesi hoparlörden vericek şekilde ayarlarsanız çınlama sesi gelecektir.

• Hocam mikrofonlu rampage oyuncu kulaklığım ile telefonumla görüntülü sohbet başlattım google platformu üstünden ve mic sesini duyabildiğim ayarı kapattım ve kendi sesimi telefonumdan dinledim aynı çınlama sesi telefonumun sesi düşük olmasına rağmen okadar şiddetlendi ki eğer yüksek seste olsa hoparlörümü patlatabilirdi... Bu ses bide şşşşş sssssss ççççççiivvvv gibi seslerde acayip şiddetlendi normal konuşmalarımda da aralıksız uzun konuşmalar yaptığımda o çınlama sesi yavaş yavaş başladı ve büyüdü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Laptop Kamera Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    LAPTOP SES PROBLEMİ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.