SICAK HEPSİ BURADA FIRSAT
21 tl üzeri alışverişlerde geçerli hepsiburada da 20tl hediye çeki akbank mobil uygulamasında kampanyalar kısmında sizleri bekliyor. Ben harcadım bile :)
İPAD POWERBANK SORUNU
Arkadaşlar ipad8 aldım bu cihazda xiaomi nin quick charge 3 destekli powerini ve normal 2.4amper çıkışlı ravpower marka powerbank taktım fakat cihaz 5dk da %1 bile şarj doldurmayınca çıkarttım sonra cihazın 20dk boyunca şarjı %1 bile düşmedi (notability kullanıyordum) cihazı şarj etmek için typ c ucunu lighting yapan başlık aldım ve powerin usb çıkışına bağladım ve başarısız oldum sanırım. (Amper ölçer taktığımda 1w verdi ve şarj olmuyor uyarısı verdi fakat usb ampermetresini çıkarttığımda şarj oluyor dedi hiç şarj edemedi) Bu cihazı harici olarak nasıl şarj ediyoruz 10w şarj alsın yeter benim için. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler evet ilk defa ios ve ipad kullanıyorum.
OYUNCU KOLTUĞU TAVSİYE LÜTFEN
Günde 12 saat kadar bilgisayar, kitap başında oturuyorum boyun ve bel desteği çok iyi, az terleten bişey arıyorum yardımcı olun fp olsun mümkünse max1200...
LAPTOP MİKROFON SORUNU
Arkadaşlar laptobumda 2 tane kulaklık girişi var ve benim rampage eagle marka modelli kulaklığım var. Laptoba daha öncesinde 2 girişli eye q marka çok ucuz msn sohbet kulaklığı taktım ve şşş sss gibi sesleri denemek için micten verdiğimde (bilgisayarda nahimic var mic sesini hoparlörden verecek şekilde ayarlamıştım yani sesi duyabilmek için) kulak zarı delecek bir çınlama sesi gelmeye başladı çok zor durdu hatta bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım. Bu olaydan sonra rampage marka kulaklığımın micinden görüntülü konuşma sırasında bu kulak delen çınlama sesi ben konuşmaya devam ettikçe artıyor. Eğer anakart, ses kartı vs bozulduysa 7.1 usb kulaklıklardan mı almalıyım yoksa harici usb kaliteli bir ses kartı öneriniz var mı bazı usb seskartlarında da böyle şeyler olabiliyor olduğunu okudum. Uzaktan eğitim ödevlerim var sunum olacak acil yardım :(
EV + OYUNCU MONİTÖR 1489 HB
Arkadaşlar bugün monitörüm bozuldu dolayısıyla monitörleri inceledim saatlerce ve piyasaya göre uygun fiyatlı bu monitörü buldum. İnternette yorumu olmaması beni şaşırttı. 23.8 inç Monitörde 3500:1 kontrsat 350cd parlaklık VA panel 3Wx2 Hoparlör 144HZ 1MS özellikleri var. Piyasada bunları sağlayabilen bi monitör göremedim (1500 tl bandında). Sorun yaşar mıyım iyi bir monitör mü sizlerinde görüşlerinizi almak istiyorum..
https://www.epey.com/monitor/philips-242e1gaj.html
Arkadaşlar konuyu monitör çok ucuz olduğu için değil rakiplerinin donanımlarına ve fiyatlarına göre daha güçlü olduğu için açtım. Amacım günlük kullanım oyunları lol hariç 144hz de çalıştıracak bir bilgisayarım yok. Amacım film dizi ve ofis.
Monitörü hb den aldım 1 günde geldi. Ayarlarını anladığım kadarıyla internetten de bakarak yapmaya çalıştım. 6-7 saat vakit geçirdim ve renklerde ve piksellerde sorun çıkmadı. Hiçbir ışık sızması da gözlemlemedim. Dahili ses sistemi oldukça yeterli geldi. Kutudan DP ve Hdmi kabloları çıktı. Benim msi p serisi 2016 dizüstümde mini dp olduğu için ekstra bir başlık alıp dönüştürmem gerekiyor. Hdmi üstünden 120Hz e ayarladım. Fps sınırını 120ye koydum. Cs go da ekran yırtılmaları yaşadım hızlı manevralarda farkediliyor (120Hz ve 120 Fps sabitken bile). Ghosting seviyesi minumum düzeyde var. Ekstra olarak testlerde de titreşme problemi mevcut fakat günlük kullanımda böyle bir problem yok oyunlarda da titreşme hissedemedim. Monitör arayüzünde de yeterli özelleştirme ayarları mevcut değil. Oyun modları var gecikme ile ilgili modlar dışında smart contrast özelliği ve mavi ışık azaltma filtre dışında çok bi numarası yok.
Özetle iyi bir kasa alana kadar amd nin freesync den yararlanamayacağım fakat gta 5, lol ve cs go oyunlarını ayda toplam 10 saatten fazla oynamadığım için çok sorun değil. Günlük deneyimini beğendim.
Hangi monitörü alırsam alayım gtx 960m 2gb yırtılma titreme mutlaka yapcaktır en azından ghosting minumum düzeyde.
12.07.2020 RİSE OF KİNGDOMS SATILIK HESAP
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE İSMİM BERKAY. Daha önceden satışıma dair eklediğim ilanlardan linkleri ve yazıları paylaşacağım.
Hesabımı harcadığım zaman ve para bakımından en ucuz fiyata vereceğim.. 1500 TL değer biçtim.
NASIL GÜVENEBİLİRİM SORUSUNA CEVABIM ANKARA İÇİ ELDEN HESABIDA VEREBİLİRİM VEYA
https://www.gamesatis.com/diger-hesap-satislari/rise-of-kingdoms-439615
İLANLARIM ÜSTÜNDEN ALIŞVERİŞİ GERÇEKLEŞTİREBİLİRİZ AKLINIZA TAKILAN ŞEYLERİ YORUM VEYA MESAJ OLARAK ATABİLİRSİNİZ...
detaylı fotoğraflar https://www.dropbox.com/sh/4ikug00f2xzgysd/AABSZBGX-cB3pxH4y9ZtxYvpa?dl=0
*45M GÜCÜNDE GÖÇ ETMEYE HAZIR PASAPORTLARI TAMAMLANMIŞ 400 GÜNÜN ÜZERİNDE OYNANMIŞ HESABIM SATILIKTIR. SATMA SEBEBİM ARTIK VAKİT AYIRAMAMAMDIR. BU SENE ÜNİVERSİTEDEN YENİ MEZUN OLDUM VE İNGİLİZCE EĞİTİMİ VE İŞE BAŞLAMAM SEBEBİYLE OYUNLAR İLE YOLLARIMI AYIRMIŞ BULUNMAKTAYIM.
*HESAP VİP 12 DİR VE SÜVARİ AĞIRLIKLI VE PİYADE KOMUTANLI BİR HESAPTIR. VİP 12 HERGÜN 2 SARI HEYKEL KAFASI VERMEKTEDİR. FOTOĞRAFLARDA BİR ÇOK DETAY VERİLMİŞTİR. HESABIMI FACEBOOK ÜZERİNDEN DEVREDECEĞİM. SATIN ALDIKTAN SONRA İOS CİHAZLARINIZIN HESABINA DA EK OLARAK BAĞLAYABİLİRSİNİZ ÇÜNKÜ BEN ANDROİD DEN OYNADIM.
*KENDİ OYNADIĞINIZ KRALLIĞA GÖÇ EDEBİLMENİZ İÇİN PASAPORTLARI PARAYLA TAMAMLANMIŞTIR...
*TÜM TEKNOLOJİLER FULLDÜR T5 AÇILMAYA SADECE HİSARI BEKLEMEKTEDİR..
*HİSAR KAPASİTESİ 1M400 VE SEVİYESİ 22 DİR. 1250 KİTABI DA MECVUTTUR.
*ENVANTERDE ÇOK YÜKSEK MİKTARLARDA HER KAYNAKTAN 1 ER MİLYARA YAKIN STOK VARDIR.
*28 BİNİN ÜSTÜNDE CEVHERİ VARDIR
*TOPLAMA KOMUTANLARI EN YÜKSEK SEVİYEDİR.
*VİP SEVİYE 12 DİR VİP 13 E 70K KALMIŞTIR
ATHEFİELD CAO CAO FULLDÜR
CENGİZ 5 5 5 1 DİR
İSKENDER 5 5 1 1
CHARLES 5 5 2 1
MİNOMATO 4 5 4 3
SEZAR 5 5 1 1
FREDERİCK 5 5 1 2
KLEOPATRA 5 5 5 1
*SORULAR VE DETAYLI BİLGİLER İÇİN BANA ULAŞIN AYNI GÜN CEVAP VERİYORUM.
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 145
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 5.792 (Bu ay: 71)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar