Şimdi Ara

EV + OYUNCU MONİTÖR 1489 HB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün monitörüm bozuldu dolayısıyla monitörleri inceledim saatlerce ve piyasaya göre uygun fiyatlı bu monitörü buldum. İnternette yorumu olmaması beni şaşırttı. 23.8 inç Monitörde 3500:1 kontrsat 350cd parlaklık VA panel 3Wx2 Hoparlör 144HZ 1MS özellikleri var. Piyasada bunları sağlayabilen bi monitör göremedim (1500 tl bandında). Sorun yaşar mıyım iyi bir monitör mü sizlerinde görüşlerinizi almak istiyorum..

https://www.epey.com/monitor/philips-242e1gaj.html

Arkadaşlar konuyu monitör çok ucuz olduğu için değil rakiplerinin donanımlarına ve fiyatlarına göre daha güçlü olduğu için açtım. Amacım günlük kullanım oyunları lol hariç 144hz de çalıştıracak bir bilgisayarım yok. Amacım film dizi ve ofis.

Monitörü hb den aldım 1 günde geldi. Ayarlarını anladığım kadarıyla internetten de bakarak yapmaya çalıştım. 6-7 saat vakit geçirdim ve renklerde ve piksellerde sorun çıkmadı. Hiçbir ışık sızması da gözlemlemedim. Dahili ses sistemi oldukça yeterli geldi. Kutudan DP ve Hdmi kabloları çıktı. Benim msi p serisi 2016 dizüstümde mini dp olduğu için ekstra bir başlık alıp dönüştürmem gerekiyor. Hdmi üstünden 120Hz e ayarladım. Fps sınırını 120ye koydum. Cs go da ekran yırtılmaları yaşadım hızlı manevralarda farkediliyor (120Hz ve 120 Fps sabitken bile). Ghosting seviyesi minumum düzeyde var. Ekstra olarak testlerde de titreşme problemi mevcut fakat günlük kullanımda böyle bir problem yok oyunlarda da titreşme hissedemedim. Monitör arayüzünde de yeterli özelleştirme ayarları mevcut değil. Oyun modları var gecikme ile ilgili modlar dışında smart contrast özelliği ve mavi ışık azaltma filtre dışında çok bi numarası yok.

Özetle iyi bir kasa alana kadar amd nin freesync den yararlanamayacağım fakat gta 5, lol ve cs go oyunlarını ayda toplam 10 saatten fazla oynamadığım için çok sorun değil. Günlük deneyimini beğendim.

Hangi monitörü alırsam alayım gtx 960m 2gb yırtılma titreme mutlaka yapcaktır en azından ghosting minumum düzeyde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bzm -- 23 Ekim 2020; 17:55:58 >

• Philips tavsiye etmiyorum hocam eski kalitesi yok artık. İyi araştırın. Bazı televizyonlarini bile Vestel fabrikasında yaptırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeterr tavsiye referans yeri değil burası bi anlamadınız

• Monitöründe ne var?

• Konuyu baltalamak istemem fakat yanlış yere açmışsınız yeri sıcak fırsatlar değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başlığa bakınca burası sıcak fırsatlar bölümü olduğu için, 1.489₺ vererek bir ev ve bir monitör satın alınabileceği anlaşılıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt

anakart arızası. Yani çöp

• O Philips monitör çok parlama yapıyor diye okumuştum bende bu yüzden vazgeçtim.

• Kardeşim sıcak fırsat burası. Monitör başlığına açaksın konuyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: bzm

anakart arızası. Yani çöp

Kesin sonuçmu o ? baktırdın mı?

• -OFLU- kullanıcısına yanıt

Evet hocam şuanki monitörüm eski mutfak televizyonunundu. Aniden açılmamaya başladı götürdük çok para istediler falan daha sonra tamirciden tamirciye gezdirirken akıllı birisi bunun büyük bi arızası yokmuş dedi çalıştırdı fakat şuan görüntü gidiyor mor çizgiler geliyor ve tekrar görüntü geliyor.

• uzfa U kullanıcısına yanıt

Cumartesi deneyeceğim. Odamdaki ışıklar sokak lambası kadar güçlü bende parlamazsa başka kimsede parlamaz :)) O yorumu bende gördüm fakat parlama önleyici kaplaması olduğunu gördüm bakalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: bzm

Evet hocam şuanki monitörüm eski mutfak televizyonunundu. Aniden açılmamaya başladı götürdük çok para istediler falan daha sonra tamirciden tamirciye gezdirirken akıllı birisi bunun büyük bi arızası yokmuş dedi çalıştırdı fakat şuan görüntü gidiyor mor çizgiler geliyor ve tekrar görüntü geliyor.

Şuan bende olan florasan arızası olabilir diye yazdım.

• bzm B kullanıcısına yanıt

Geldiğinde görüşlerinizi de paylaşırsanız bizler içinde faydalı olur hocam. Sonuçta yeni bir model. Kullanıcı deneyimi yok gibi.

• Güncel ilk gün deneyimlerim eklenmiştir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.