Bimeks hiçte mecbur olmadıkları halde notebuku aldıktan bir gün sonraki indirimi faturayı iptal edip yeniden fatura düzenleyerek yansıttı buda 170m tekabul ediodu benim bimeksi sevmem için yeterli bir sebeb sanırım:) cünkü çoğu firma müşteri lehinde karar vermio ayrıca ordaki arkadaşları bilgilide buldum ilgilide gerisini bilmem..
ARKADAŞLAR TEKNOSADAN LEPTOP ALMAYIM 100 LEPTOPTAN 60 I BİR HAFTF İÇİNDE SERVİSE GİDİYOVE HİÇ BİRŞEY YAPILMADAN GERİ GELİYOR. BENDE FUJİTSU ALDIM VE SERVİSİ GİTTİ 29 GÜNDE GELDİ VE HİÇ BİRŞEY YAPILMADAN GERİ GELİYOR .
LEPTOP GOLD DAN MAVİ BİLGİSAYARDAN VATAN BİLGİSAYARDAN OLA BİLİR eğer internetten almak istemiyosawww.gold.com.tr ye girip size en yakın mağzamız seçeneği seç ve istediğin bölgeden fiyat alabilirsin
Bence Bimeks den al
valla türkiyeden almada nerden alırsan al:)
metro p.bell de indirim ypmış.oradan almam sorun yaratır mı sizce
bimeks den alın ya bencede . teknosa da bikac model var onlar uygun onun dısındakıler alınmaz. teknosanın musteri memnunıyetrı de hiç iyi degil bu aradaç
BİMEKS BENCEDE
pcdepo dan al notebooklarda problem çıkarsa birebir değişim yapıyorlar fiyatları ucuz
evt pcdepo uygun esasında ama işte dolra kurlarındakı farklılıklardan dolayı fiyatların uzerıne 50 ile 100 ytl arasında fazla dusunmek daha dogru olur .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme