Şimdi Ara

Laptop Nereden Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Laptop u nerden almaliyim? İnternet ortamından almak istemiyorum. Satıs sonrasi destek olarak filan hangi firmalar iyi?
    Teknosaya kotu diyorlar.
    Vatan nasil?
    Ya da onereceginiz yerler varmi. cok tesekkürler :)

• Bildiğim güvenilir ve satış sonrası desteği iyi olan yerler...
    -GOLD Bilgisayar
    -BİMEKS
    -FOKUS Bilgisayar
    Teknosa carefour gibi yerlere itimat etmeni pek tavsiye etmem.
  • novabılgısayarda fıyatlar uygun ama teknıkservısı bılmıyorum
    vatanbılgısayari ..hepsiburada var ancak oradada bazı sorun yasıyan arkadaslar var
    gold ta ve mavibilgisyarda teknık destegın ıyı oldugunu duydum mavide fıyatlarda fena degıl

saygılarr
  • BİMEKS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Die4SaXo

BİMEKS
    ben pcdepo yu öneririm müşteri memnuniyeti çok iyi fiyatları uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer

ben pcdepo yu öneririm müşteri memnuniyeti çok iyi fiyatları uygun

Alıntıları Göster
    ben genelde çevremdeki insanlara pcdepo.com u öneriyorum öyle belirgin bir şikayet duymadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladin

ben genelde çevremdeki insanlara pcdepo.com u öneriyorum öyle belirgin bir şikayet duymadım

Alıntıları Göster
    pcdepo iyi ancak alacağın ürünün garantisinn infronic olmamasına dikkat et ben çok şikayetçiyim.İnfronic servis olayında ve garanti konusunda berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt82

pcdepo iyi ancak alacağın ürünün garantisinn infronic olmamasına dikkat et ben çok şikayetçiyim.İnfronic servis olayında ve garanti konusunda berbat

Alıntıları Göster
    Sonuçta arkadaşlar.. Ürünün en az 2 yıl garantisi söz konusu...Herhangi bir sorunda aldığınız yer olmazsa bile distiribütorune götürdüğünüz taktirde bile garanti süresi geçmemişse ücretsiz servis veriyorlar...

artı garant,i begesi yada faturası da olmasına gerek yok... ürün arkasında tag numarasından ne zaman alınmış ne kadar garantisine kalmış bütün bilgilerine ulaşabiliyorsunuz...

İyi çalışmalar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Derebeyim

Sonuçta arkadaşlar.. Ürünün en az 2 yıl garantisi söz konusu...Herhangi bir sorunda aldığınız yer olmazsa bile distiribütorune götürdüğünüz taktirde bile garanti süresi geçmemişse ücretsiz servis veriyorlar...

artı garant,i begesi yada faturası da olmasına gerek yok... ürün arkasında tag numarasından ne zaman alınmış ne kadar garantisine kalmış bütün bilgilerine ulaşabiliyorsunuz...

İyi çalışmalar..

Alıntıları Göster
    bence farketmez çünkü sonuç olarak aldığın yer ithalatçıya gönderiyor

o yüzden dervisi kuvvetli bi marka almak iyi olur bence

nerden alığın önemli değil

ben arkadaşlaar hep vatandan aldırıyom çünkü cardfinansa %8 indirim yapıyoır

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

bence farketmez çünkü sonuç olarak aldığın yer ithalatçıya gönderiyor

o yüzden dervisi kuvvetli bi marka almak iyi olur bence

nerden alığın önemli değil

ben arkadaşlaar hep vatandan aldırıyom çünkü cardfinansa %8 indirim yapıyoır

Alıntıları Göster
    Aslında biraz da hangi laptop'u alacağına bağlıÇünkü firmalar bazı markalara özel indirimler uygulayabiliyor

• valla Packard Bell almayi düsünüyorum..
    Vatan'dan almayi düsünüyordum ama müsteri memnuniyetine iyi degil diyorlar. sasirdim kaldim . nerden alacam bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozlemozlemozlem

valla Packard Bell almayi düsünüyorum..
    Vatan'dan almayi düsünüyordum ama müsteri memnuniyetine iyi degil diyorlar. sasirdim kaldim . nerden alacam bilmiyorum
    yaw vatan değil

hangi şirketten alırsan al geri almazlar ürünü

şansına arızalı çıkarsa zaten yapacak bişey yok hepsi servise gönderecek

o yüzden ithalatçısı güvenilir ib alet al

dedimya ben vatandan bi çok alet aldım daha aletlerde problem çıkmadı ama çıkarsa zaten servise gönderiyolar
  • quote:

yaw vatan değil

hangi şirketten alırsan al geri almazlar ürünü

şansına arızalı çıkarsa zaten yapacak bişey yok hepsi servise gönderecek

o yüzden ithalatçısı güvenilir ib alet al

dedimya ben vatandan bi çok alet aldım daha aletlerde problem çıkmadı ama çıkarsa zaten servise gönderiyolar

Alıntıları Göster
    ithalatcisi güvenilir.. peki P Bell güvenilir mi :)))
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozlemozlemozlem

kullanıcılara sormak lazım

biz vatandan asus u almadan

pbellmi hp mi diyoduk

fiyat çok cazipti gerçekten ama ordaki bi tanıdık asusları araba ile getirdi ve bize kesinlikle bunu öneririm pbell i boşverin dedi ve asusu aldık

sonradan bakınca asus ta özellik olarak çok güzel bence

• quote:

quote:

kullanıcılara sormak lazım

biz vatandan asus u almadan

pbellmi hp mi diyoduk

fiyat çok cazipti gerçekten ama ordaki bi tanıdık asusları araba ile getirdi ve bize kesinlikle bunu öneririm pbell i boşverin dedi ve asusu aldık

sonradan bakınca asus ta özellik olarak çok güzel bence

Alıntıları Göster
    pcdepodan al derim ilk kurulumunu orada yapıyorsun bir sorun arızada olursa iade edebilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: bscol

pcdepodan al derim ilk kurulumunu orada yapıyorsun bir sorun arızada olursa iade edebilirsin...

Alıntıları Göster
    BİMEKS ten al bence istediğin ürün varsa hem hedie ceki alıyorsun hemde destek iyi her acıdan tavsie ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bscol

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bscol

ben pc depoyu kesinlikle önermem, sadece kur farkından dolayı 50-60 ytl kazıklıyolar, bide utanmadan işine gelirse diyorlar.Bence müşteri memnuniyetini daha baştan kaybetmişler.

Arkadaşların dediği gibi kimden aldığın değil kaça aldığın önemli bence, kimden alırsan al sonuçta ithalatçı bakıyor garanti işine.

• quote:

Orijinalden alıntı: serpantin

quote:

Orjinalden alıntı: bscol

ben pc depoyu kesinlikle önermem, sadece kur farkından dolayı 50-60 ytl kazıklıyolar, bide utanmadan işine gelirse diyorlar.Bence müşteri memnuniyetini daha baştan kaybetmişler.

Arkadaşların dediği gibi kimden aldığın değil kaça aldığın önemli bence, kimden alırsan al sonuçta ithalatçı bakıyor garanti işine.

Alıntıları Göster
    infronic garantisi bence ii daha hiçbi sorun yaşamadım servisle.. Makinei de Bimeksden almıştım, yeni makinemi mecburen başka bierden aldım.. Bimeksi kesinlikle öneririm... Bilgililer we ilgileniorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: H.

infronic garantisi bence ii daha hiçbi sorun yaşamadım servisle.. Makinei de Bimeksden almıştım, yeni makinemi mecburen başka bierden aldım.. Bimeksi kesinlikle öneririm... Bilgililer we ilgileniorlar..

Alıntıları Göster
    az para vermiyoruz aldığımız notebooklara tamam hepsinde ıthalatcı garantısı var ancak sonuçta aldığımız elektronik cihaz arızalı cıkabılır aldıgınız yer teknık servıs raporu ıstemeden bırebır degısım yapıyormu bu önemli benim bildiğim sadece pcdepo.com bunu gerçekleştiriyor bunu yapan pcdepo gibi firmalara yönelin
    yoksa yanarsınız.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

P BELL in ithalatcisi Koyuncu elektroniktir ve gercekten guvenilir,Musteri memnuniyeti konusunda odul almis bir firmadir.Ben 7600 almadan once kendileriyle direkt temasa gectim ve ilgiden baya memnundum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.