Arkadaslar Laptop u nerden almaliyim? İnternet ortamından almak istemiyorum. Satıs sonrasi destek olarak filan hangi firmalar iyi? Teknosaya kotu diyorlar. Vatan nasil? Ya da onereceginiz yerler varmi. cok tesekkürler :)
Bildiğim güvenilir ve satış sonrası desteği iyi olan yerler... -GOLD Bilgisayar -BİMEKS -FOKUS Bilgisayar Teknosa carefour gibi yerlere itimat etmeni pek tavsiye etmem.
novabılgısayarda fıyatlar uygun ama teknıkservısı bılmıyorum vatanbılgısayari ..hepsiburada var ancak oradada bazı sorun yasıyan arkadaslar var gold ta ve mavibilgisyarda teknık destegın ıyı oldugunu duydum mavide fıyatlarda fena degıl
saygılarr
BİMEKS
quote:
Orijinalden alıntı: Die4SaXo
BİMEKS
ben pcdepo yu öneririm müşteri memnuniyeti çok iyi fiyatları uygun
quote:
Orijinalden alıntı: acer
ben pcdepo yu öneririm müşteri memnuniyeti çok iyi fiyatları uygun
Alıntıları Göster
ben genelde çevremdeki insanlara pcdepo.com u öneriyorum öyle belirgin bir şikayet duymadım
quote:
Orijinalden alıntı: ladin
ben genelde çevremdeki insanlara pcdepo.com u öneriyorum öyle belirgin bir şikayet duymadım
Alıntıları Göster
pcdepo iyi ancak alacağın ürünün garantisinn infronic olmamasına dikkat et ben çok şikayetçiyim.İnfronic servis olayında ve garanti konusunda berbat
quote:
Orijinalden alıntı: tt82
pcdepo iyi ancak alacağın ürünün garantisinn infronic olmamasına dikkat et ben çok şikayetçiyim.İnfronic servis olayında ve garanti konusunda berbat
Alıntıları Göster
Sonuçta arkadaşlar.. Ürünün en az 2 yıl garantisi söz konusu...Herhangi bir sorunda aldığınız yer olmazsa bile distiribütorune götürdüğünüz taktirde bile garanti süresi geçmemişse ücretsiz servis veriyorlar...
artı garant,i begesi yada faturası da olmasına gerek yok... ürün arkasında tag numarasından ne zaman alınmış ne kadar garantisine kalmış bütün bilgilerine ulaşabiliyorsunuz...
İyi çalışmalar..
quote:
Orijinalden alıntı: Derebeyim
Sonuçta arkadaşlar.. Ürünün en az 2 yıl garantisi söz konusu...Herhangi bir sorunda aldığınız yer olmazsa bile distiribütorune götürdüğünüz taktirde bile garanti süresi geçmemişse ücretsiz servis veriyorlar...
artı garant,i begesi yada faturası da olmasına gerek yok... ürün arkasında tag numarasından ne zaman alınmış ne kadar garantisine kalmış bütün bilgilerine ulaşabiliyorsunuz...
İyi çalışmalar..
Alıntıları Göster
bence farketmez çünkü sonuç olarak aldığın yer ithalatçıya gönderiyor
o yüzden dervisi kuvvetli bi marka almak iyi olur bence
nerden alığın önemli değil
ben arkadaşlaar hep vatandan aldırıyom çünkü cardfinansa %8 indirim yapıyoır
quote:
Orijinalden alıntı: JackDaniels
bence farketmez çünkü sonuç olarak aldığın yer ithalatçıya gönderiyor
o yüzden dervisi kuvvetli bi marka almak iyi olur bence
nerden alığın önemli değil
ben arkadaşlaar hep vatandan aldırıyom çünkü cardfinansa %8 indirim yapıyoır
Alıntıları Göster
Aslında biraz da hangi laptop'u alacağına bağlıÇünkü firmalar bazı markalara özel indirimler uygulayabiliyor
valla Packard Bell almayi düsünüyorum.. Vatan'dan almayi düsünüyordum ama müsteri memnuniyetine iyi degil diyorlar. sasirdim kaldim . nerden alacam bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ozlemozlemozlem
valla Packard Bell almayi düsünüyorum.. Vatan'dan almayi düsünüyordum ama müsteri memnuniyetine iyi degil diyorlar. sasirdim kaldim . nerden alacam bilmiyorum
yaw vatan değil
hangi şirketten alırsan al geri almazlar ürünü
şansına arızalı çıkarsa zaten yapacak bişey yok hepsi servise gönderecek
o yüzden ithalatçısı güvenilir ib alet al
dedimya ben vatandan bi çok alet aldım daha aletlerde problem çıkmadı ama çıkarsa zaten servise gönderiyolar
quote:
yaw vatan değil
hangi şirketten alırsan al geri almazlar ürünü
şansına arızalı çıkarsa zaten yapacak bişey yok hepsi servise gönderecek
o yüzden ithalatçısı güvenilir ib alet al
dedimya ben vatandan bi çok alet aldım daha aletlerde problem çıkmadı ama çıkarsa zaten servise gönderiyolar
Alıntıları Göster
ithalatcisi güvenilir.. peki P Bell güvenilir mi :)))
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ozlemozlemozlem
kullanıcılara sormak lazım
biz vatandan asus u almadan
pbellmi hp mi diyoduk
fiyat çok cazipti gerçekten ama ordaki bi tanıdık asusları araba ile getirdi ve bize kesinlikle bunu öneririm pbell i boşverin dedi ve asusu aldık
sonradan bakınca asus ta özellik olarak çok güzel bence
quote:
quote:
kullanıcılara sormak lazım
biz vatandan asus u almadan
pbellmi hp mi diyoduk
fiyat çok cazipti gerçekten ama ordaki bi tanıdık asusları araba ile getirdi ve bize kesinlikle bunu öneririm pbell i boşverin dedi ve asusu aldık
sonradan bakınca asus ta özellik olarak çok güzel bence
Alıntıları Göster
pcdepodan al derim ilk kurulumunu orada yapıyorsun bir sorun arızada olursa iade edebilirsin...
quote:
Orijinalden alıntı: bscol
pcdepodan al derim ilk kurulumunu orada yapıyorsun bir sorun arızada olursa iade edebilirsin...
Alıntıları Göster
BİMEKS ten al bence istediğin ürün varsa hem hedie ceki alıyorsun hemde destek iyi her acıdan tavsie ederim..
quote:
Orijinalden alıntı: bscol
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: bscol
ben pc depoyu kesinlikle önermem, sadece kur farkından dolayı 50-60 ytl kazıklıyolar, bide utanmadan işine gelirse diyorlar.Bence müşteri memnuniyetini daha baştan kaybetmişler.
Arkadaşların dediği gibi kimden aldığın değil kaça aldığın önemli bence, kimden alırsan al sonuçta ithalatçı bakıyor garanti işine.
quote:
Orijinalden alıntı: serpantin
quote:
Orjinalden alıntı: bscol
ben pc depoyu kesinlikle önermem, sadece kur farkından dolayı 50-60 ytl kazıklıyolar, bide utanmadan işine gelirse diyorlar.Bence müşteri memnuniyetini daha baştan kaybetmişler.
Arkadaşların dediği gibi kimden aldığın değil kaça aldığın önemli bence, kimden alırsan al sonuçta ithalatçı bakıyor garanti işine.
Alıntıları Göster
infronic garantisi bence ii daha hiçbi sorun yaşamadım servisle.. Makinei de Bimeksden almıştım, yeni makinemi mecburen başka bierden aldım.. Bimeksi kesinlikle öneririm... Bilgililer we ilgileniorlar..
quote:
Orijinalden alıntı: H.
infronic garantisi bence ii daha hiçbi sorun yaşamadım servisle.. Makinei de Bimeksden almıştım, yeni makinemi mecburen başka bierden aldım.. Bimeksi kesinlikle öneririm... Bilgililer we ilgileniorlar..
Alıntıları Göster
az para vermiyoruz aldığımız notebooklara tamam hepsinde ıthalatcı garantısı var ancak sonuçta aldığımız elektronik cihaz arızalı cıkabılır aldıgınız yer teknık servıs raporu ıstemeden bırebır degısım yapıyormu bu önemli benim bildiğim sadece pcdepo.com bunu gerçekleştiriyor bunu yapan pcdepo gibi firmalara yönelin yoksa yanarsınız.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
P BELL in ithalatcisi Koyuncu elektroniktir ve gercekten guvenilir,Musteri memnuniyeti konusunda odul almis bir firmadir.Ben 7600 almadan once kendileriyle direkt temasa gectim ve ilgiden baya memnundum