Arkadaşım adına bir yardıma ihtiyacım var bütçe en fazla 1500 tl olmak koşulu ile laptop önerisinde bulunabilirmisiniz. Kendisi böle birşey bakmış >>Sony VAIO VGN-NS21M/S
Ekran Boyutu : 15,4" İşlemci Modeli : Core™ Duo İşlemci Hızı : 2,16 GHz Bellek : 3 GB Sabit Disk Kapasitesi : 250 GB İşlemci Üreticisi : Intel® Ön Bellek (L2 Cache) : 1024 KB İşletim Sistemi : Windows Vista Home Premium Bellek Türü : DDR2 Parlak Ekran : Evet/var Geniş Ekran : Evet/Var Paylaşımlı Ekran Belleği : Evet/Var Ekran Kartı : Intel® Graphics Media Accelerator 4500M Ekran Kartı Belleği : 1320 MB Sabit Disk Dönüş Hızı : 5400 rpm Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 px Optik Sürücü : DVD±RW DL Kablosuz Ağ : 802.11a,802.11b,802.11g,802.11n Kablolu Ağ : Ethernet 10/100/1000 USB Sayısı : 4 Dahili Web Kamera : Evet/Var Klavye : Türkçe Q İşlemci Numarası : T3400
1500 tl e alınabilecek bir öneri bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Evet millet tavsiyede buluncak olan yok mu ?
Selam Arkadaşım Hemen isyan etme:) Görmemişdir kimse mesajını... ben sana başka bir cihaz önericem istersen bi kontrol et daha iyi görünüyor... Senin yazdığın seriler artık değişmeye başlıyor...
Yeni Nesil Intel 4500MHD Max. 1750 MB Ekran Kartı 1.3 Mega Pixel Webcam Microsoft Windows® Vista™ Home Premium İng-Tr
quote:
Orjinalden alıntı: BL@CKBeRRY
Selam Arkadaşım Hemen isyan etme:) Görmemişdir kimse mesajını... ben sana başka bir cihaz önericem istersen bi kontrol et daha iyi görünüyor... Senin yazdığın seriler artık değişmeye başlıyor...