Öneriler başlıkları buradan mı açılıyor pek emin değilim acemiliğime verin. :)
Sizden fikirlerinizi almak istiyorum. Çünkü googleden aradığım laptopların yorumlarını araştırırken hep sitenizle karşılaştım ve bazı konularda fikirlerim değişti sayenizde :)
İsteğime gelince şuanda Toshiba A300D-127 kullanıyorum. Kullanalı 2 yıl oluyor. Aldığımın ilk haftasından beri hep ısınma sorunu başıma bela oldu. Altına soğutucu fan aldım sağından solundan USB'li vantilatörler çalıştırdım banamısın demedi. Almayı düşünenler varsa kesinliklede tavsiye etmiyorum.
LAptob kullanışıma gelincede genelde film ve dizi izliyorum. Alt yazı programlarıyla çevirmenlik yapıyorum. Divx bir filmi rahat marşivlemek isteyenler için MP4'e dönüştüren programlar kullanıyorum. Online klipler izliyorum. Şimdiki bilgisyarım bunları kaldırmıyor. Bana önereceğiniz bir laptop markası varsa fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. 1500'e kadar bütcem var. Şimdiden teşekkürler. ^_^
Toshibanın hiçbir serisini önermeyin kendileriyle 2 yıldır triplerdeyim.
Video formatı dönüştürüyorsanız işlemci ön planda olmalıdır.Oyun v.s oynadığınızı pek sanmıyorum videolarla haşır neşirsiniz anladığım kadarıyla
DELL olan güzelmiş gerçekten. Exper markayı hiç düşünmemiştim. :) Genelde bende DELL, HP ve Samsung markalara baktım. Tavsiye ettiğiniz DELL'in i5 modelini babam kullanıyor. Gerçekten iyi bir marka :) Notumu aldım yarın bakacağım laptoplar arasında. Tekrar teşekkür ederim ilginiz için :)
Önemli değil .
Madem senin için işlemci daha önemli aşağıdaki linkte işlemcilerin ayrıntılı özellikleri ve performans, ısı(tdp) değerleri mevcut.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Aldım laptobumu :)
DELL IND N5110 B41H45 İ5 aldım. Şuanda bir anormalliği yok. Fanlarıda fazla ısınmıyor. Nereye gitsem hiç kimse HP önermedi. Heryer anlaşmış gibi ASUS, Samsung, Toshiba ve DELL öneriyor. Bende evde bir tanede daha DELL markası vardı ve hiçbir sorun çıkarmıyor diye onu seçtim. İlerleyen günlerde aldığım bilgisayar hakkında yine yorumumu yazarım eğer başka almak isteyen olursa diye. İLginiz için tekrar teşekkür ederim. İyi günler ^-^
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme