Şimdi Ara

Laptop Öneri: GTX Ekran Kart'lı, 17', 1080p

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptop almayı düşünüyorum ve kesinlikle olmasını istediğim sadece 3 kriterim var. Diğer detaylar hiç önemli değil:

- Ekran boyutu: 17" (17.3")
    - Çözünürlük: 1980 x 1080
    - Ekran Kartı: "GTX 700 Serisi" veya daha iyisi (radeon karşılığı da olabilir)

En uygun fiyatlısını bulmaya çalışıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürker.

• Gtx ekran kartını çok iyi olduğu için mi istiyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siathorize S kullanıcısına yanıt
    Mobilde GTX 900 serisi modeller tercih edin akşama detaylı yazarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psydia

Gtx ekran kartını çok iyi olduğu için mi istiyorsunuz?

çok iyi olduğundan ziyade, güçlü bir ekran kartı istediğimden dolayı.. gtx serisi nvidia'nın oyun perdormans serisi olduğundan, GT serisinin olmamasını özellikle istiyorum.. mesaj'da belirttiğim gibi radeon'da ki karşılığı da olabilir (ati ile ilgili çok bilgim yok)..

şu anki laptop'umda (i5 ve GT650) çok yoğun olmasada, tek zevkim olan Skyrim (2012) oynuyorum.. Ne yazık ki "low"da oynamak durumunda kalıyorum ve çok moral bozucu bi durum.. "Ultra"da veya en azından "High" ayarda oynayabileceğim sistem'e bakıyorum.. Dediğim gibi GTX olmasına gerek yok..
  • Fiyat onemli degil demişsin. Ama en az 5 bin Tl yi gözden çıkar. Sağlam laptop için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenTiNeLz -- 2 Ekim 2014; 11:00:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Mobilde GTX 900 serisi modeller tercih edin akşama detaylı yazarım

gtx 900 serisi elbette über olur fakat fiyat çok ciddi şekilde yüksek oluyor.. bu yüzden gtx700 serisi ve üstü olarak belirttim.. yani, gtx700 veya gtx800'den önerebilirseniz sevinirim..
  • beyşer 1.5 bütçe önerirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.