Şimdi Ara

Laptop Önerileri Lütfen. Alienware X Monster.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok yakın bir zamanda kendime masaüstü pc topladım. Ancak üniversite dolayısıyla bir de laptop almam gerekiyor. Sadece 2 marka arasında kaldım. Bunlar tahmin edebileceğiniz gibi Alienware ve Monster. Daha önce hiç dizüstü kullanmadım bu yüzden kararsızım. Bütçe 2100$ Daha önce Alienware ya da Monster kullanan arkadaşlarımızdan yardım istiyorum. Nedir bu dizüstülerin eksisi artısı ?

Alienware estetiklik bakımından daha cazip geliyor şu anda Monsterlar çok kaba duruyor sanki.
    Kafamdaki model budur.
    http://www.dell.com/us/p/alienware-m18x/pd.aspx

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Not : Bundan önceki masaüstüm yaklaşık 2 ay boyunca hiç kapanmadı. Bir dizüstünden bu performansı beklemiyorum gerçi ama en azından 1 hafta falan açık kalmalı tahminimce. Sınırları Oldukça zorluyorum. Yeni anakartlar artık eskisi kadar ısınmıyor sanırım ama insan yine de şüphe ediyor.

Bu Arada Türkiye'de satışı bulunmamaktadır sanırım , yurtdışından alacağım için nasıl sorunlar yaşayabilirim.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slaptoass -- 19 Şubat 2012; 17:36:53 >

• yurt dışından alırsan alien ware modelini ki öyle olacak garanti konusunda sorun olabilir dell servisiyle bir görüşürsünüz bu konuda monster türkiyede de daha ucuza gelir sistem özellikleri açısından ama alien ware bulabilirseniz onu alın monster teslimatı hemen yapmıyor heleki şimdi yeni sistemler çıktı teslimat sistem seçiminize göre gecikebiliyor 1-2 ay gibi.leptopta istediğiniz kadar açık tutun sorun olmaz oyunda oynayın normal çalışmada leptoplar masaüstüler gibi değil yüksek ısılara çıkabiliyorlar masaüstünde oyunda 70 dereceleri görseniz iyi değil dersiniz ama leptopta çok iyi denir anakart yapısı aşırı ısıya dayanıklı normal kullanımda siddi ısınma yaşamazsınız bu tip bilgisayarlarda soğutmaları güçlüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 19 Şubat 2012; 17:57:51 >
  • Arkadaşım eğer
    leptop olsun
    Karizma olsun :)
    Estetik olsun
    istiyorsan Asus Zenbook alabilirsin biraz airmac cakması gibi ama :)
  • Alienware ' in yanına alternatif olarak Monster'mı demeniz ve bu ikilemde kalmanız çok saçma. imkanınız varsa tabii ki Alienware
  • alienware ın bildiğim kadarıyla türkiye de satışı Yok . Bu yüzden bana az da olsa güvensizlik veriyor bildiğim kadarıyla tabi ki monster ın kadıköy de Bir dükkanı varmış.
  • arkadaş monster lar alienware'ın kalemi değildir .. tabiki alienware..
  • garantide nasıl Bir sorun yaşarım onu merak ediyorum ya da yaşar mıyım onu bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için Game Pad Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    GAMING LAPTOP ÖNERİ LÜTFEN
    2 ay önce açıldı
    Monster Laptop Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadasım ilgeliniyorsan alienware m14x var bende
    sıfır orj kutusunda ve TR garantili ARMADA!!!
  • imzamdali alienware laptopu abd den aldım. aldığım zaman fiyatı çok çok uygundu. garanti durumunu ise dell müşteri hizmetlerini arayıp yapacağınız bir kayıt işlemi ile haloluyor. yani abd deki garanti türkiyede de geçerli hale geliyor. bunun dışında bu laptop ile 1920x1080 ve en yüksek detaylarda oynayamadığım oyun yok gibi. şimdiye kadar büyük bir sorun çıkartmadı. sonradan eklediğim ssd ve 8gb hyperx ramlerle birlikte 5300 civarına maloldu
  • @oscardante tesekurler ancak çok düşük bir model o
    @ramazanyurt çok teşekkürler çok yardımcı Oldun sipariş verdim.
  • Nasil siparis verdin?
  • bugün merak ettiğimden biraz araştırdım. sektörün içinden de oldugum için biraz daha fazla detaya ulaşma imkanım oldu.
    Dell den alienware serisi ürünü en güvenilir 2 firma üzerinden sipariş edebilirsiniz. bunlardan biri armada diğeri arena

herkesin kafasını kurcalayan garanti konusuna gelince

dell aliewanre amerikadan alınınca türkiyede garantisi yok. tek bir koşullda dell den pro support pack almaz iseniz. Bu pakeşn fiyatı 300 $ civarında. ve uluslar arası garanti saglamakta bunun dışında usadan alayım burada reg ederim. gibi bir olay kesinlikle yok.

bunun teyidini 00 800 353 90 002* - ve 00 800 353 90 012 numaralarından ögrenebilirsiniz ( dell destek hattı) tr grantisi isteye arkadasların ürünlerini armada veya arenadan almasını tavsiye ederim
  • abd deki Bir Arkadaş aracılığıyla alicam söylerim
  • @slaptoass
    öncelikle hayırlı olsun. benim aldığım m18x de garanti olarak standar 1 yıllık tercih ettim. yukarıda da dediğim gibi dell müşteri hizmetlerini arayarak garanti durumunu sordum. onlar da adınıza kaydını yapıp abddeki garantinin Türkiyede de geçerli olacağını söyledi. şu ana kadar garantilik hiçbir sorun olmadı çok şükür. zaten sorun olsa ve Türkiyede de yardım etmeseler en fazla kargo ile aldığım abd firmasına ürünü gönderir tamirini isterdim.

bu arada eğer siparişi tam olarak vermediysen ve acelen de yoksa birkaç ay beklemeni tavsiye ederim. yeni m18x r2 serisi çıkacak ve tahminimce özellikleri çok çok güzel olacak. fiyatı için bir şey diyemem ama
  • dediğim gibi 2100 dolar Ve bana yeterli Bu özellikler. o yüzden ekstra bir donanım a gerek Yok Zaten hyperx lerle ramini yükselticem.
  • ebayda normalinden çok daha ucuza refurbished olarak var fakat bir eksisi olurmu acaba bunların garanti vs sıfırıyla aynı diye okumuştum
  • siparişi verdim ben elden alacak zaten
  • Ozellikleri neler ne kadara mal oldu bende arkadasima getirtcem anlatirsaniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DewilBurak -- 11 Mart 2012; 11:57:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.