iyide verdiğiniz laptopun özellikleri benim verdiklerimden daha az değil mi ? toshiba için bende sıcak bakmıyorum daha çok HP ye sıcak bakıyorum ama aradaki 500 liranın bir sebebi vardır illaki diye yazdım.
Bu arada ben aslında en az 5 yıl bana yeni çıkan oyunları adam gibi oynatacak laptop lazım.Yani mesela Fifa 2022 çıktığında GTA 6 (veya 7) çıktığında (en düşük ayardada olsa) kasmadan oynatacak bir laptop istiyorum. Şu ana kadar baktıklarımın arasında gördüğüm en uygun laptop HP pavilion oldu.HP bildiğim bir marka benim 6 yıldır kullandığım bilgisayarımda hp ve bilgisayarımdan gayet memnunum. MSI markasını dün ilk kez görmüştüm daha pahalı makinelerin özellikleri daha düşüktü o yüzden hiç bakmadım.Şu an verdiğiniz linkteki laptopta aynı (8 gb ram 2 gb ekran kartı ve işlemci olarak i7 6700HQ var) yani daha düşük özelliğe daha fazla para ödettiriyor.HP pavilion 16 gb ram 4 gb ekran kartı (Nvidia GTX 950M) İ7 6700HQ işlemciye sahip.Ayrıca MSI e göre 200 lira daha ucuz ve ayrıca bimeksten alınca 245 liralık çek veriyor.Daha uygun değil mi ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme