< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunun bir sürü farklı modeli var. Sana uygun olanı alabilirsin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 15 Ekim 2024; 18:16:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cibiggi -- 15 Ekim 2024; 18:22:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cibiggi -- 15 Ekim 2024; 18:22:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Benim gözümde de o model var. Mağazada da kasayı gördüm, beğendim. Bir sıkıntı umarım yoktur. Asus kendi sitesi gibi gözüküyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 15 Ekim 2024; 18:57:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pclerde hala sadece %20 kdv yok mu? Almanyada %19du mesela, geçtiğimiz yillarda kampanyalar disinda 3 asagi 5 yukari ayni seye geliyordu. Bence vergiden ayri bir durum var çünkü. Appleda mesela vergi cikarinca fiyat 3 asagi 5 yukari ayni, ikisi de 1000 dolar neredeyse, bu Windows pclerde abukluk var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
%50ye yakin komisyonlar varsa biz de vatan computer acalim okumak harbi bos is < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ben boşa para ticarette demiyorum. Sen girdiğin her sınavda derece yaptın. 21 yaşında phd yapıyorsun ama parayı böyleleri kazanıyor… |