meraba arkadaslar..kız arkadasım laptop almak istiyor ama pek bi bilgisi yok.benimde pek bi bilgim oldugu soylenemez orasıda war laptopta oyun falan oynanmıcak pek..anca sims falan..ama bi iki program kullancak..bi iki senede degistiremeyecegi icinde iyi bişey olsun diyor.hem ii olsun hemde estetik olsun istio cok bir bilgim olmamasına ragmen biraz arastırdım bende we benim aklıma f/p olarak PACKARD BELL TJ75 119K önerdim.o ise TOSHIBA A500-1GN'yi begendi.ama bunun tek sebebi beyaz renkli olması.sizin öneriniz ne olur? bu soyledigim iki model arasından demıyorum sadece.ben sadece ozelliklerine bakıp begendim laptopu.parcaları hakkında bi bilgim yok. 2000-2500 lira ciwarında(cok cok ii bişi olursa belki 3000liraya dogru yukselebilr) uzun wade kullanabilecegi we estetik olan bi laptop warmı onerebileceginiz?? lutfen yardımcı olun..smdiden tesekkurler..
i7 model yeni nesil işlemci ve üzerinde blueray disk var ve diğer bileşenleri ile uzun süre yardımcı olucaktır bu laptop, hemde kırmızı olması ilgisini çeker die düşünyorum kolay gelsin