Şimdi Ara

Laptop Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam ve annem üniversiteyi kazanırsan laptop alacaz demişlerdi kazandım üniversiteyi (diş hekimliği) laptop bakıyorum birkaç gün içinde alacaz. sizden işlemcisi iyi pek donmayan bir laptop tavsiyesi bekliyorum fiyat önemli değil maddi durmumuz iyi ama çok fazla uçukta olmasın

• Çok kısa bir ayrıntı olmuş. Bilgisayarı ne için kullanacaksın,oyun durumun,para durumun daha ayrıntı ver.Marka tercihlerin felan var mı vb.. vb...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levelsiz

Çok kısa bir ayrıntı olmuş. Bilgisayarı ne için kullanacaksın,oyun durumun,para durumun daha ayrıntı ver.Marka tercihlerin felan var mı vb.. vb...

hocam bu iyi midir ?

İşlemci Türü: Intel Core i7, İşlemci Hızı: 2.40 GHz, Ekran Kartı: NVIDIA, Ekran Kartı Tipi: Harici, Ekran Kartı Modeli: Nvidia GT650M, Ekran Kartı Hafızası: 2 GB, Ekran Boyutu: 15.6", Ekran Çözünürlüğü: 1600x900, Sabit Disk: 750 GB, Bellek: 8 GB, İşletim Sistemi: Win 8

http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-samsung-np550p5c-s05tr-fiyati,871633.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SatrançUstası -- 18 Ağustos 2013; 16:36:24 >

• 1. seçenek
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/Notebook/LENOVO/LNB-Z500-59366642-p-100530-c-24.htm

2. seçenek
    http://www.bimeks.com.tr/urun/127712/asus-k56cb-xo029h-w8-.aspx

bu aralar bu ikisi çok popüler ve alınası modeller.

ha diyorsan ki 2000-2500 de verebilirim, o zaman modeller değişir.

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. benimkisi daha mantıklı geldi özellikleri daha iyi gibi sanki birde samsung. üstteki arkadaşın imzasındaki ASUS N56-VZ de güzelmiş. 2500-2750 ye kadar verebilirim maddi durumumuz iyi.
  • SatrançUstası kullanıcısına yanıt
    o kadar para verecek olsam ben, gider asus ve msi modellerina bakardım.
    tabi bu benim fikrim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SatrançUstası

quote:

Çok kısa bir ayrıntı olmuş. Bilgisayarı ne için kullanacaksın,oyun durumun,para durumun daha ayrıntı ver.Marka tercihlerin felan var mı vb.. vb...

hocam bu iyi midir ?

İşlemci Türü: Intel Core i7, İşlemci Hızı: 2.40 GHz, Ekran Kartı: NVIDIA, Ekran Kartı Tipi: Harici, Ekran Kartı Modeli: Nvidia GT650M, Ekran Kartı Hafızası: 2 GB, Ekran Boyutu: 15.6", Ekran Çözünürlüğü: 1600x900, Sabit Disk: 750 GB, Bellek: 8 GB, İşletim Sistemi: Win 8

http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-samsung-np550p5c-s05tr-fiyati,871633.html

O samsungu almak yerine az daha verip imzamdaki laptopu alabilirsin. İyi mi diye sorduğun notebook ile benim önerdiğim arasındaki farklar.

Benim önerdiklerimin + 'ları

full hd
    1 tb hard disk
    ekran kartı 4gb
    ve 16gb ram var

o samsungu almaktansa 250 lira felan daha verip benim notebookumu alabilirsin. Sorun çıkarmaz asla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi
    5 ay önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

hocam bu iyi midir ?

O samsungu almak yerine az daha verip imzamdaki laptopu alabilirsin. İyi mi diye sorduğun notebook ile benim önerdiğim arasındaki farklar.

full hd
    1 tb hard disk
    ekran kartı 4gb
    ve 16gb ram var

o samsungu almaktansa 250 lira felan daha verip benim notebookumu alabilirsin. Sorun çıkarmaz asla.

Levelsiz,
    ASUS N56-VZ laptop da oyun oynuyormusun ? oynarken ve film izlerken ( mkv) isinma problemi oluyor mu?

• Kardeş sana uyarı olsun sakın o samsungu alma çözünürlüğü 1000 tlilk pclerde bile var kullanamazsın pek o çözünürlüğü zaten hdye düşürsün asus n56vz iyidir evde var bi tane cillop gibi maşşalah nazar değmesin :D ben kendime alacağım bir tane msi ge60 düşünüyorum ama oyun oynamazsan sana tavsiyem asusu al çok güzel tasarımı var hızlı ben beğendim Tavsiye ediyorum asus benim olsa laptop almam zaten yanlış anlaşılmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: imtheone

quote:

quote:

quote:

hocam bu iyi midir ?

full hd
    1 tb hard disk
    ekran kartı 4gb
    ve 16gb ram var

Levelsiz,
    ASUS N56-VZ laptop da oyun oynuyormusun ? oynarken ve film izlerken ( mkv) isinma problemi oluyor mu?

Filmlerde asla sıkıntı olmaz. Isınma asla olmaz. Full HD görüntü kalitesi çok iyi. Zaten multimedya laptobu.

Oyunlarıda ultra çözünürlüklerde oynatıyor. Sadece uzun süre oynarsan ısınmayı hissedersin. Ama o ısınma her laptopta var ve bunu iyi bir soğutucu ile önemsiz hale getirebilirsin.

Ayrıca mat ekran olduğu için parlamıyor,gözü yormuyor ve net ışık veriyor.

• Bende bu konuda Asus N56VZ serisini şiddetle tavsiye ederim. Alıp da pişman olana rastlamadım desem yeridir. Gerçekten süper bir multimedia notebooku olarak piyasada bulunabilecek en iyi ürün demek yanlış olmaz... Subwoofer ve ışıklı kalvyesi bile tek kelimeyle çok hoş... Ayrıca tabii ki FullHD ve de MAT ekran olması da artı özellikleri... Bence vereceğiniz paranın her kuruşunu hak edecektir.
    Yalnız fiyatlar yukarı doğru çıkmaya başladı bir kaç günden beri. Distrübütörlerdeki mallarda yüksek fiyattan bu sıra bilginiz olsun...
    Sadece S4400D için aşağıdaki sitede hala kampanya fiyatında satış yaptıklarını görüyorum. Hatta geçen hafta 4283 için de kampanya vardı ama biraz önce baktım onun fiyatını arttırmışlar.
    Yani ellerindeki bitince yeni fiyata geçiyor herkes bilginiz olsun...
    http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565113-asus-n56vz-s4400d-i7-3630qm-24ghz-8gb-1tb-156-full-hd-led-4gb-vga-dos-cam-usb-30-blt.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.