Şimdi Ara

LAPTOP ÖNERİSİ F/P + UZUN PİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıda yazdığım kriterlere uygun fiyatı çok pahalı olmayan (700-1.200 USD. civarı) laptop arıyorum.
    Kullanım alanım internet, office, film (HD), müzik olacak kesinlikle oyun oynamayı düşünmüyorum.
    Daha çok gittiğim yerlere götürebileceğim kolay taşınabilir vede pili uzun süre gidebilen olmalı.

Ekranı 13.3 vede LED olmalı, hafif olmalı (2kg civarı), Pili uzun gitmeli (4-5 saat) ki bu en önemli kriterdir, çok güçlü olmasına gerek yok.

Yorumlarınıza şimdiden teşekkürler

• Netbook düşünürmüsün dediklerinden sadece HD yok Pil süresi 6-7-8 Saat arası değişiyor modeline göre

Eğer 13:3 Olmasın dersen Acer 5737Z Öneririm 1.00 TL Civar tam aradağın pc Sarj'ı güç tasarrufu modunda 2:30 - 3 Saat arası gidiyor İncelemesi Acer bölümünde var
  • Macbook
  • Macbook satarken sıkıntı olur hocam. Dediğim acer'da gürültü yok - ısınma yok - hoparlör mükemmel zaten draft-n falan var ddr3 ram
  • Macbook biliyorum ama Tr da pahalı hemde çok :(

Acer olabilir ama netbook düsünmüyorum. Linki varsa yazarsan sevinirim.

HD olayıda ekranın HD olmasına gerek yok ama HD videoları, dizileri falan sistem takılmadan izletsin yeter.

Sarjı 2-3 saat az gibi geldi bana. Mesela nette sörfdeyken sarjı ortalama 4 saat giden bi laptop lazım.
  • Sörfdeyken 4 Saat giden laptop nadir bulursun

Acer 5737Z İnceleme BURADAN
  • Bu model tam sana göre:
    http://www.hizlial.com/notebook/notebooklar/dell-vostro-1320-intel-core-2-duo-p8700-2-53ghz-4gb-320gb-13-3-tasinabilir-bilgisayar-87p43b_30.001.1296.0240.htm

HD videolarda en ufak sıkıntı yaratmayan 4500 MHD ekran kartı , P8700 işlemci , yerinde servis, 7200 RPM disk...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F / P kitap okuyucu tavsiyesi ?
    6 yıl önce açıldı
    f/p monitör tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Bu model tam sana göre:
    http://www.hizlial.com/notebook/notebooklar/dell-vostro-1320-intel-core-2-duo-p8700-2-53ghz-4gb-320gb-13-3-tasinabilir-bilgisayar-87p43b_30.001.1296.0240.htm

HD videolarda en ufak sıkıntı yaratmayan 4500 MHD ekran kartı , P8700 işlemci , yerinde servis, 7200 RPM disk...

Evet bu model güzelmiş ben 1200 TL diye okudum USD.. Ama sarj süresini araştırmak lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.