Herkese slmlar. Arkadaşlar,askerde olan abim için laptop önerisi istiyorum. Ben aslında masaüstü donanımdan iyi anlarım fakat 1 kere laptop almıslıgım var, acıkcası kırık kolumla biraz internetten arastırmaya kalktım ama malumunuz cok zorlandım, sanırım laptop kullanan ve bu konuda bilgisi olan arkadaslar bana günlerce arastırıp alacagımız laptopu kısa sürede önerebilir. Laptopun kullanım amacı genel olarak internet olacak, abim arada bir oyunda oynar ama cok kompleks ust duzey ekran kartı gerektircek oyunlar oynamaz. sanırım nvdia 8800'e denk bir ekran kartı olursa yeterli olur.Bütçe yaklaşık olarak 1500 tl, sonuçta kendisi alacak bütçesini zorlamadan kaliteli, sorun çıkarmayacak ( tabiki de biraz şans işi...) güzel bir laptop önerirseniz cok sevinirim , kendime alcak olsam direk gider teknomarketin birinden alırdım ama aradı ve yardım istedi, hayal kırıklıgı olsun istemiyorum . İnanıyorum ki yardımlarınızla güzel bir laptop alabiliriz. Marka olarakta pek bilgim yok arkadaslar teknik servis anlayısı iyi olanları yazarsanız sevinirim. Su yazıyı 15 dakka boyunca tek elimle yazdım, umarım aradığımızı bulabiliriz. Şimdiden ilgilenenlere teşekürler.
Merhaba Eğer ödeme peşin olacaksa, istedeğin bütçe aralığındaki aşağıdaki modellere bakabilirsin... Fiyat performans olarak gayet iyi, hemde kendine yer edinmiş markalar..
Pavilion DV5-1250US (4 GB) HP DÜNYASI İŞLEMCİ: Intel Core 2 Duo 800 MHz. 2.0 GHz. 2 MB Cache Bellek T6400 İşlemci RAM: 4 GB DDR2 800 Mhz. (Max. 4 GB) Ram HDD: 320 GB SATA (5400rpm) HDD OPTİK SÜRÜCÜ: LightScribe Super Multi 8X DVD±R/RW with Double Layer Support EKRAN KARTI: Yeni Nesil Intel 4500MHD Max.1340 MB Ekran Kartı
Yeni Nesil Intel 4500MHD Max.1340 MB Ekran Kartı Stereo- Altec Lansing speakers Microsoft Windows® Vista Home Premium İng-Tr
250 GB SATA (5400rpm) HDD 3 GB DDR2 800 MHz (Max 4 GB) Ram Microsoft Windows® Vista Home Basic İng-Tr.
@aslanemre dedim ya masaustu pcye gore kıyas yapıyorum 22' monitorde 8800 gt den bahsediyorum belki laptoplarda yuksek performans verebilir, fazla bilgim yok. Bu arada önerileriniz için teşekürler incelemeye alınmıştır, hala fikirlere acıgım cunku laptop abim askerligini agrıda yaptıgı icin yuksek ihtimal oradan alacak elimizde fazla secenek olursa bizim icin daha iyi olur,en azından orada bulma ihtimali artmıs olur.
Masaüstü 8800 gt,dizüstündeki 8800m gt'den çok daha güçlüdür.Yani tam tersi oluyor
Yanlıs ifade etmisim belki laptoplar da yuksek segmentte yer alıyor die duzelteyim o zaman...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme