Şimdi Ara

Laptop önerisi lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun süredir bilgisayar arayışı içindeyim fakat ne alacağıma, hangi özelliklerde olmasi gerektiğine yıllardır piyasadan epey uzak olduğum için karar veremiyor ve anlayamıyorum. Son dönemde gözüme çarpan Casper Nirvana S500 oldu. Casper sitesinde özelliklerinide kendi ihtiyacina göre seçebiliyorsun. Yani yaklasik 16 gb ram + 1 tb hdd+240 gb ssd + win 10 ile bir laptop almak istediğimde 5300 tl civarında bir fiyat karşıma çıkmaktadır. Bu bilgisayarda nvidia geforce MX230 2gb gdde5 ekran kartı bulunmakta. Şimdi bu bilgisayari genel kullanım film, müzik, ofis işleri, internet dolaşımı bunun yaninda bir kaç can sıkıntısına oyun oynama amaçlı istiyorum. Oyunlarda beklentim grafik cok iyi olsun vs degil. Orn: pubg, csgo ya da gta 5 normal ayarlarda oyunlarda donma, kasma vs herhangi bir problem yaşanır mi.
    1. Bu laptop casper modeli olduğu için daha önce hic kullanmadığım bir marka (bundan onceki laptopum eski bir hp urunuydu). Casper s500 modeli nasıldır.
    2. Isinma ve fan sesi nasildir cok fazla rahatsiz edicilik var mi (kullanici arkadaşlar?)
    3. Bu laptop 1 ay once 4000 TL civari satilmaktaydi su anda fiyati cok yukseldi. Gerci sadece bu degil bir cok laptop fiyati bakıyorum ortalama 1.5/2 degerinde artış var. Bilgisayar alinacak bir donemde olmadığımızi biliyorum.
    Kısaca arkadaşlar bu laptop ile ilgili bana bilgi verebilecek olan herkese teşekkürler.
    Ayrıca bu laptop yerine bu uygun diyebileceğiniz urunleride değerlendirmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zespıra -- 19 Nisan 2020; 16:56:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.