Şimdi Ara

Laptop Önerisi Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar

Kendime laptop almayı düşünüyorum ama herkes de olduğu gibi kafamda bir sürü marka ve model var.Kime danışsam başka bir marka öneriyor birinin iyi dediğine biri kötü diyor diğerinin kötü dediğine başkası iyi diyor.Bu şekilde karışık olan kafam dahada karıştı.Bende sizlerden öneri almak istedim laptopda web tasarım yapılacak birde oyun da oynanabilir(yeni çıkan oyunlar değil orta ölçekli olanlar).

Bütçem : 1500 TL civarı

Arkadaşlar birde şu laptop u gördüm bir bilgisayarcı tavsiye etti bunun hakkında ki görüşleriniz nelerdir ?

Link :http://www.kare.com.tr/?cmd=UrunDetay&StokNo=26645

• Bu fiyat aralaginda en cok tutulan modellerin basinda geliyor z580.
    İyi bir oneri yapmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-347091-z580-core-i5-3210m-250ghz-6gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2gb-gt630m-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=62770
    Hafta sonu indirimiyle 1350 ye filan geliyor,
    Ve digerlerinden farkli olarak 6gb ram var

• Kardeş sana şunu sorayım şu marka kötü onu alma yok bu marka iyi onu al diyorlar ya bu gerçekten böle mi ?
    Yani bu iş biraz şansa mı kalmış yoksa markanın da bir kalitesi oluyor mu ?
    Mesela SONY kaliteli bir marka dediler abim aldı 1 hafta sonra arızalandı garantiye götürdük anakartı arızalı dediler birebir değişim yapıldı.
    Bence bu işte biraz da şansı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-347091-z580-core-i5-3210m-250ghz-6gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2gb-gt630m-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=62770

Kardeşim çok sağolasın tam can alıcı bir öneri de bulundun ama haftasıonu indirim olacağını nereden biliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aftin

quote:

Orijinalden alıntı: elano68

www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-347091-z580-core-i5-3210m-250ghz-6gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2gb-gt630m-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=62770

Kardeşim çok sağolasın tam can alıcı bir öneri de bulundun ama haftasıonu indirim olacağını nereden biliyorsun.

Her hafta sonu oluyor magaza indirimi.
    İnternet indirimi cuma gunu
    Magaza indirimi cumartesi baslar.

Evet teknoloji markanin yaninda biraZ da sans isi

• Peki kardeşhttp://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-lenovo-z580-59-352526-fiyati,942559.html adresinde farklı fiyatlar bunlar sence kandırmaca mı ?
    Vatan bile bu fiyata verebiliyorsa bu fiyatlar bana mantıken biraz uçuk(Çok aşağıda) geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi acil
    3 hafta önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam bir sorun olmaz bunlarda da.
    Ama bunlar freedos ve 4gb ram var.
    Vatandaki 6gb ram ve win 8 var.
    Hangisi uyarsa ondan al

• Tmm kardeş en iyi yol bildiğin yoldur demişler.Cumartesi ya da pazar Vatandan bunu alayım dediğin gibi orjinal işletim sistemi ve 6 gb rami var.
    Şimdi birde klavye ve mause almak lazım ve tabi çanta çantasız da olmaz.Bir kaç bilgisayarcıya sordum klavye ve mouse hakkında logitech ve
    microsoftu önerdiler.Bu ikisinden daha başka alma dediler.Biri ikisi de kaliteli ama logitechin fiyatı daha uygun dedi.
    Sizin bu konu da ki görüşleriniz nedir ?
  • Bende mousw olarak logitecj
    M325 var.
    35 e mi ne almistim vatandan.
    Daha ucuzada var.bunun pil omru 18 ay.Bir de orta tustan ileri geri yapabiliyorsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.