Şimdi Ara

Laptop'Oyun için 2000'e kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarlar konusunda fazla bilgim yok ama bazı sorunlardan dolayı laptop almak zorundayım fakat oyunlar için ne kadar yeterli olur nasıl bir sistem almalıyımki
    şuana kadar çıkmış birçok oynu kaldırsın.Elimde bir laptop var şuan emanet.

1)Amd5650 ekran kartı oyunlar için yeterli mi yeterli değilse ne almalıyım.

2)Laptopu ne marka almalıyım.

3)16500'e kadar bütçem var.

Not:Oyun için masaüstü al gibi yorumlar yapmayınız :)

Şimdiden Teşekürler

Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master54 -- 6 Haziran 2013; 19:36:08 >

• HELP.!
  • Yardım Edin Beyler.
  • ben de biraz inceleme yapıyorum benim içinde limit 1600 gibi

sana gördüm acer marka laptop var bir göz atmanı tavsiye ederim.

http://www.hizlial.com/acer-aspire-v3-571g-5323121tmaii-i5-3230m-26ghz-12gb-1tb-4gb-gt730m-156-win8-notebook-nxm7eey004/30.001.1177.0582

eğer farklı bir şey bulursan paylaşmanı bekliyorum.

• ASUS K55VJ SX077D Notebook
  • Önerin için teşekkür ederim link olarak atarsan daha iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel.!
  • kardesim bence packard bell adi pek duyulmamis ama acerden ayrilali ozelligi iyi olan laptoplari ucuza satiyorlar alacaksan gold veya hizli ala goz at bnde aldim gayet memnunum
  • Yorumun için teşekkürler ama internete pek güvenimiyorum.
  • bikaç ay sonra bende alıcam çok kurcaladım bu konuyu amd ekran kartında ısınma oluyormus kesinlikle nvidia diyorlar. ayrıca bazı oyunlar ekran kartı hafızası eşitte olsa bazı oyunları nvidia'da daha iyi çalıştırıyormus marka olarak düşünürsen asuslar hakkında çok nadir kötü yorum duydum onun haricinde acer'i fazla zorlamassan oda fena deil.Hiç kullanmadıgım hakkında bilgi sahibi olmadıgım lenovo'yu övenlerde var.Bence asus acer lenovo üzerinde yogunlas :)
  • lenovo bana göre acer den aceri fazla düşünmüyorum asus üzerinde yoğunlaştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: master54

Yorumun için teşekkürler ama internete pek güvenimiyorum.

bende güvenmiyodum hiç sorun çıkmadı
  • Lenovo Z500

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O modele bende baktım ama lenovo ya pek güvenemiyorum oyun oynerken ısınma filan olurmu aşırı derecede çünkü ben aldığım zaman günde 12 saat filan açık durup oyun oynucam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksir

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Lenovo-Z580-59-352525-Core-i7-3632-220-Ghz-6-GB-1-TB-2-GB-Vga-156-Freedos-pmu253570.html

biraz bütçeni arttırmanı öneririm.

internetten almayı düşünmüyorum bilgisayarcıdan yada vatandan kendim gidip alıcam bu bilgisayarı arttırcak kadar bütçe arttırırım ama lenovo da ısınma ploblemi olurmu çünkü günde 12 saat oyun oynucağım için.

• :D oyun oynamayı planlıyorum hadi 10 saat olsun 12 saat uyu günde 2 saatte yemek ye tuvalet filan. lenovo dışında öneriniz yokmu toshiba filan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: master54

:D oyun oynamayı planlıyorum hadi 10 saat olsun 12 saat uyu günde 2 saatte yemek ye tuvalet filan. lenovo dışında öneriniz yokmu toshiba filan.

bende ve cevremdeki insanlarda toshiba pc ver oyun icin hic uygun degil toshiba söyle bir firma kalitesiz magzeme ve ürün kullaniyor ve pahaliya satiyor ben AMD ve Toshiba dan uzak duruyorum git MSİ Asus filan al
  • MSİ fiyatı biraz tuzluda Asus almayı düşünüyorum ama Acer de düşünyorum ama pek emin değilim özellikle Asus dan Nvidia ekran kartlı olanları seçiyorum en 635m filan olanları.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.