Şimdi Ara

MASAÜSTÜ BİLGİSARAYIM VARKEN LAPTOP ALMAK NE KADAR MANTIKLI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 1 Kasım 2020; 22:39:52 >
  • laptop ile masaustunun kullanım amacını bilmemek veya birbirine karıstırmak ne kadar mantıklı ise o kadar
  • BilgiSARAY ın var senin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xapheon

BilgiSARAY ın var senin ?
    giriş ücretsiz
  • gayet mantıklı, tabi sen biryere giderken çantana kasanı monitörünü klavyeni atıp öyle gitmyorsan
    laptop taşıma amaçlıdır çok performans beklemeyin masaüstüne göre..
  • laptop alıp evden çıkarmayacaksan mantıksız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • paranız varsa mantıklı ikisininde yerleri farklı.taşınır taşınmaz.sabit telefon cep telefon gibi offf ya sonradan gördüm arkadaş başlıkta bilgiSARAyım diye yazmış hatamı bilerekmi yazmış bilgisayar ile bilgisaray farklı şeylerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 24 Kasım 2009; 0:35:41 >
  • bende bilg. müh. kazanınca aldım lazım olur diye
    benim laptopun performansını gayet beğeniyorum ama çok ısınıyor bu alet ya
  • Bilgisayarı sadece evde kullanıyorsan gerek yok. Gittiğin yerlerde bilgisayar lazım oluyorsa iş gereği vs o zaman gayet mantıklı.
  • Masaüstü pc yetiyorsa şu an için mantıksız. Ama çok eskiyse yeni pc alacaksan paranda varsa laptop al derim kesinlikle. İmzamdaki sistemle oyunda oynuyorum, gittiğim yerede götüyorum oh mis gibi. Bir şarj kablosu var, başka kalabalığı yok. Wifi internet mis gibi. Bundan sonra sadece laptop alırım masaüstü falan almam. Evdeki eski masaüstünüde satıcam zaten 250 300 etse keşke. Kardeşimede bitane uygun bişey alıcaz tamamdır.

Evinizde fazladan oda varsa masaüstü çok güzel olur elbette, laptop fiyatına müthiş masaüstü toplayabilirsin. Birde güzel sinema sistemi kurdun mu mis gibi olur , overclok yaparsın modifye edersin kasanı onunda zevki ayrı. Ama laptop'un keyfini tadan biri birdaha vaz geçemez laptoptan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Masaüstü pc yetiyorsa şu an için mantıksız. Ama çok eskiyse yeni pc alacaksan paranda varsa laptop al derim kesinlikle. İmzamdaki sistemle oyunda oynuyorum, gittiğim yerede götüyorum oh mis gibi. Bir şarj kablosu var, başka kalabalığı yok. Wifi internet mis gibi. Bundan sonra sadece laptop alırım masaüstü falan almam. Evdeki eski masaüstünüde satıcam zaten 250 300 etse keşke. Kardeşimede bitane uygun bişey alıcaz tamamdır.

Evinizde fazladan oda varsa masaüstü çok güzel olur elbette, laptop fiyatına müthiş masaüstü toplayabilirsin. Birde güzel sinema sistemi kurdun mu mis gibi olur , overclok yaparsın modifye edersin kasanı onunda zevki ayrı. Ama laptop'un keyfini tadan biri birdaha vaz geçemez laptoptan.

Acer Aspire 5100 kullanırken banada bırakamaycağım gibi gelmişti. Özellikleri ne kadar kötü olursa olsun. Sonra masaüstü topladım gayette vazgeçtim latoptan.

• quote:

Masaüstü pc yetiyorsa şu an için mantıksız. Ama çok eskiyse yeni pc alacaksan paranda varsa laptop al derim kesinlikle. İmzamdaki sistemle oyunda oynuyorum, gittiğim yerede götüyorum oh mis gibi. Bir şarj kablosu var, başka kalabalığı yok. Wifi internet mis gibi. Bundan sonra sadece laptop alırım masaüstü falan almam. Evdeki eski masaüstünüde satıcam zaten 250 300 etse keşke. Kardeşimede bitane uygun bişey alıcaz tamamdır.

Bir şeyler mi yiyosun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shisha

quote:

Bir şeyler mi yiyosun?

acıktım valla yemeye gittim bunu yazdıktan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: caqlayan

laptop alıp evden çıkarmayacaksan mantıksız.

valla dostum. bazen uyandığında yataktan çıkmadan nette gezinmek istiyor insan. veya ayıptır soylemesi tuvalette gazete okuyacağıma bazen konu dışında geziniyorum :D

ben bu saatten sonra masaüstü almam.bütün ofis programlarını vasat bir laptop çok çok rahat kaldırıyor.. zaten oyun için bi ps3 yeterde artar bile. insanların grafik doyumsuzluğuna anlam veremiyorum. ps3 bile fazla . ps2 bile yetiyordu. bence grafik kalitesinin oyunlardaki önemini çok abartıyorlar sırf donanım satabilmek için.
  • Amacına göre değişir.Film, müzik, internet,office programları gibi şeyler için laptop alırsın istediğin yere gidersin ama işin içine oyun girince masaüstü alırsın bu kadar basit
  • Eğer laptopu bir yere giderken bilgilerime, dosyalarıma ulaşayım amaçlı alıyorsan veya masaüstü var ancak evde bir iki kardeşin rahat vermiyorsa almak mantıklıdır. Onun dışında sırf almak için almak bence israftır.
  • Artık pratik olmak lazım, akşam yatağa uzanıp internete girmenin zevki çok güzeldir.
    Sandalye üzerinde bilgisayar kullanmak ne kadar akılcıdır.
    Ayrıca her yere götürebilmende avantaj.
    Ama masaüstünde oyun oynamanın keyfide bir başkadır.
  • samsung r620 al pişman olma derim ben
  • Paran varsa laptop bence daha mantıklı taşıma kolaylığının yanında , elektrik tüketimide masaüstü bilgisayarlara göre çok çok az
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.