Şimdi Ara

Laptop Performansı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize merhabalar değerli arkadaşlar.Daha çok oyun oynamak amaçlı aldığım bu laptop zamanının en güçlülerinden biriydi fakat zamanımızdaki oyunlara 2-3 Bin liralık ekran kartları zor yeterken elbette bu laptop yetersiz kalıyor.Gerek oyunlarda olsun gerekse sistem kullanımında olsun bilgisayarımın performansını tam olarak kullanamadığımı düşünüyorum.İşletim sistemim Windows 8 64 Bit.PC'nin orjinalı bu sistem zaten.Windows 7 denemek istedim.Fakat bu seferde klavyedeki FN tuşu ve diğer fonksiyonlar devre dışı kalıyor haliyle.O yüzden W7'den vazgeçip tekrar W8'e döndüm.Fakat her nedense sanki PC'im biraz hantal gibi.Yani bu donanımların performansını iyi alamıyorum.Bu konu hakkında ne yapabilirim ? Önerileriniz var mı ?

Not : Ayrıca şunuda eklemek istiyorum.Oyunlarda ekran kartı inanılmaz ısınıyor.Hatta laptop ısınınca oyun oynamaya devam edersem wasd'nin olduğu yer artık sıcak üflemeye başlıyor parmaklarınızı yakacak dereceye geliyor.Kasma olmuyor ama bu sıcaklıkta beni endişelendiriyor açıkcası.Herhangi bir sıkıntı olur mu ?

Sistem :

Asus N56VZ

İşletim Sistemi : Windows 8 pro 64 bit
    İşlemci : İ7-3630QM - (8 CPU) 2.4 ghz
    Bellek : 16 gb ddr 3 1600 mhz
    Ekran Kartı : Nvidia 650m 4 GB paylaşımsız

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunsss -- 24 Mayıs 2015; 13:22:10 >

• Format sonrası Driver'ları eksiksiz yükleyin.
    Ayrıca ısınma olabilir. Aida64 programıyla ısılara bakın. Sistem boştayken 50-55 derecenin üstündeyse içi kirlenmiştir. Bu durumda Laptopun içine detaylı temizlik gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soğutucu işi çözecektir ve sistemin güzel ayrıca kaldırmıyacağı programda yoktur. Sıkıntı yaratmaz devam oyuna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.