Şimdi Ara

Laptop Ram Isı Bandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Laptopuma yakın zamanda ram takviyesi yaptım. Fakat gelen ramin içerisinden stock ramin üzerinde olan statik bant mı ısı bandı mı ismi neyse ondan çıkmadı. Bu bandı nerden temin edebilirim? Elinde olan varsa bana ulaşabilir mi?

Laptop Ram Isı Bandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bant değil, termal ped. Üstüne herhangi bir ısı yayıcı koymadan sadece termal ped koymak ne kadar işe yarar bilemedim. Termal ped, 0.2mm'den daha fazla olan boşlukları doldurmak için kullanılıyor.

• TimFoster T kullanıcısına yanıt

Öncelikle verdiğiniz bilgi için teşekkürler hocam. Ben padi koyayım iyi güzelde anlamadığım kapağı plastik zaten nereye aktarcak bu ısıyı? Hani zaten mantıksız geldiği için pad olduğu aklıma gelmemişti. Öneriniz nedir illaki bir şey takacağım ama kalınlık vs diğeriyle aynı olsun bari nerden öğrenebilirim?

• rozdemir06 R kullanıcısına yanıt

Termal pedde ısıyı bir miktar emer ama pasifte olsa bir soğutma bloğuna aktarmadıktan sonra ne kadar etkili olur test etmek lazım.

Hazır birinin üstünde ped var diğerinde yokken ramlere stres testi yaparak ikisinin sıcaklık farklarına bakabilirsin. Değecek olduğunu düşündüğün kadar sıcaklık farkı varsa termal ped alırsın.

• TimFoster T kullanıcısına yanıt

Hocam ben onu her türlü alıp takıcam zaten ama diğeriyle aynı olsun diyorum ama diğerinin özelliklerini nerden bulacağım kalınlık iletkenlik değeri vs.

• rozdemir06 R kullanıcısına yanıt

mm cinsinden ölçüm yapabilen cetvelle boyutlarını ölçebilirsin. Aynı istiyorsan üreticiye e-posta yoluyla sorabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop fan değeri ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.