Şimdi Ara

LAPTOP RECOVERY SORUNU ??????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün hp pavilion g6 1085et aldım sistemi win 7 home basic. harddiski 2 ye bölünmüş durumda c' de 580 gb alan ayrılmış genel kullanım için. d' de ise 50 gb civarında fakat d de recovery yazıyor. ben sistemi ultimate e yükseltsem recoveri zarar görürmü? recovery i birdaha kullanabilirmiyim? Teşekkürler

• Yükseltme sadece c ile sınırlı kalır ekstra birşey yapmazsan. Recovery i kullanabilirsin muhakkak boot için bir tuş kombinasyonu vardır recovery i başlatacak. Ancak recovery sonunda yine mevcut home basic yüklenecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcvdr

Arkadaşlar geçen gün hp pavilion g6 1085et aldım sistemi win 7 home basic. harddiski 2 ye bölünmüş durumda c' de 580 gb alan ayrılmış genel kullanım için. d' de ise 50 gb civarında fakat d de recovery yazıyor. ben sistemi ultimate e yükseltsem recoveri zarar görürmü? recovery i birdaha kullanabilirmiyim? Teşekkürler

Recoveryi kullanmadan başka bir sürüm yüklersen recovery zarar görür ama çözümü dvdye sistemin yedeğini alman bunu yaparsan recoveryi gitsede dvd ile ilk günkü haline getirirsin... Dışarıdan windows yükleyerek hddni istediğin şekilde bölersin.. ama dediğim gibi dvdye yedek al mutlaka...

• recoverynin mutlaka yedeğini al, sonra sorun oluyor.
  • Recovery zaten ayrı bir bölümde. Bu bölüme dokunmadan (bende 13GB gibi bir bölümdü) defalarca kalan tek bölümü sıfır kurulumda böldüm ve pro kurdum hatta oluşturduğum diğer bölüme ubuntu kurdum bir defa merakımdan recoveryi çalıştırdım sorunsuz tekrar c: ye kurdu ancak yeni haliyle daha küçük bir boyutta idi ve hdd yi birleştirmeye falan kalkmadı, c: ne ise onu formatlayıp kuruyor. Ancak her ihtimale karşı sanırım 3dvd tutuyor genel olarak laptoplarda kurtarmanın yedeği, alırsın yedeğini ilerde başka bir sorun falan olursa servise göndermek zorundada kalmazsın mevcut sistemi kullanmak isteyeceksen
  • arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için. sanırım önerdiğiniz gibi önce yedeğini alıp sonra sadece c yi yükseltmek en doğrusu. teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Laptop Format Atma Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Hp recovery sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Acer Linux boot sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.