Şimdi Ara

LAPTOP ŞARJ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler acer v7 nitro aldım gtx960m 16 gb 17.3'' olandan 7s8s gibi bişeydi yeni aldim %70 şarjim vardi 30 dk bf3 oynadim highda altta internetten falan müzik açıktı şarj %15 e düştü ben oyun oynarken ne yapmalıyım laptop için şarj hemen bitiyor şarjda takiliyken oyun oynamak sakincali gibi geliyor ama ne yapacağımı bilmiyorum yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok yanlış bilgi.
    Esas bataryadayken oyun oynamak sakıncalı, hatta günlük kullanımda bile mümkün olduğunca bilgisayarınızı şarja takılı kullanmanız gerekir.Batarya full oldugunda pc bataryadan güç almayı keser prizden gelen elektriği doğrudan bilgisayara verir.Bataryanız taze kalır. 2 ayda bir hücrelerin yenilenmesi için bataryayı uyarı verecek seviyeye kadar kullanmak yeterlidir.

Edit: Ayrıca bataryadayken %50 performans bile alamazsınız. Highde oynadığınız oyunu şarja takılı ultrada çok rahat oynarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donhak -- 6 Ekim 2015; 10:24:33 >
  • yani şimdi oyun oynarken normal prize takılı bir şekildemi oynamalıyım bataryayı falan çıkarmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenozlu1

yani şimdi oyun oynarken normal prize takılı bir şekildemi oynamalıyım bataryayı falan çıkarmadan

evet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pil şarj cihazı önerisi?
    6 yıl önce açıldı
    Laptop Şarj Kablosu Tamiri
    2 yıl önce açıldı
    Laptop, Şarj/Güç sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.