Şimdi Ara

laptop sarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar internette arastirdim var ama tam olarak brnim sorunumla ayni deguk grundig i5v2 ultrabook kullanicisiyim. Laptop kapaliyken sarj oluyor acikkende islem yapmassan sarj oluyor. Mesela oyuna giriyorum sarjda diyelim bi oluo bi olmuo bi sarj isigi yanio bi yanmiodakat guc tasarrufuna alip masaustunde beklersem oluyor. Yine google da dolanirsam 5 6 snde bir olmamazlik yapio . Umarim anlatabilmisimdir problwm neresinde?

• Benim hp markada şarj olmuyor uyarı vardı. Şarj cihazının ucundaki parçanın içinde iğne eğilmişti ve pc deki şarj soketinin içindeki delik tıkanmış ve şarj ucundaki iğne oraya girmiyordu pc açıkken şarj olmuyor pc yikapatınca doluyordu ben sağda solda araştırırekn kendi kendime buldum sitelerde böyl bir çözüm bulamadım kurcalayarak çözdüm herşeyi göze almak lazım yada servise göstermeniz lazım.
  • Adaptörün orjinal mi? Amperi yetmiyor olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adaptör amper yetersiz kalıyor olabilir
  • Adaptor orjinal . Bir ara bole birsey yasamistim bataryayi cikarip takdigimda 2 3 hafta duzeldi sonra yinr oldu bataryadan olabilirmi sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptop sarj sorunu

Kaç amper oldugu brda yazio

• Selamlar,

Sorununuz bataryadan olabilir. Öncelikle bataryada kullandığınızda ne kadar kullanabiliyorsunuz? Eğer batarya çıkarılabiliyorsa çıkarıp sadece adaptör takılıyken kullanmayı deneyin oyun falan açın donma kapanma yapacak mı test edin. Eğer problem yoksa sorun bataryanızdadır. Eğer kapanırsa bu durumda adaptörün ucu laptop ba yeterince değmiyor yada adaptör yeterince gücü veremiyor demektir bu durumda adaptör ve güç girişini kontrol etmeniz gereklidir. Adaptör için herhangi bir elektrikçiye götürüp gücünü ölçtürebilirsiniz. Eğer bundada sıkıntı yoksa laptop güç girişini göstermeniz gerekli.

Kolay Gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop pil şarj olmuyor
    4 yıl önce açıldı
    Dell 5520 Sarj sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Laptop, Şarj/Güç sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ulrtabook bir bilgisayar kullabiyorum batarya icinde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.