Şimdi Ara

Laptop şarjdayken ekran yanıp sönmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Bugün laptopumun bitik bataryasını sıfır muadiliyle değiştirdim. Şöyle bir sorunum var; laptop şarjdayken ekran sürekli saniyelik kararıp aydınlanıyor, sağ alttan pil kısmına baktığımda sürekli güç modu değişip duruyor. Şarjdan çekince böyle bir sorun yok. Laptop markası msi gs70 2qe wimdows 10 yüklü

• Şarj girişinde veya bataryanın anakart bağlantısında temassızlık var gibi duruyor. Bağlantı kopunca güç planı değişiyor tekrar dokununca da değişiyor. Şarj olma simgesi de o sekildedir muhtemelen.
  • Hocam bağlantı yerlerinde problem yok dokununcada gitmiyor. Daha çok bilgisayarı zorlayınca(oyun vs) ortaya çıkıyor şimdide. Az çok sorunu anladım; kendi orjinal şarj aleti 19v 6.2a benim muadil yeni aldığım 19v 4.7a. Galiba sorun bu olabilir.

• JöhTürk kullanıcısına yanıt
    O da mümkün hocam yeterince besleyemiyordur ekran kartını. Msi sitesinde 150w yazıyor şarj aleti için. Tabii ki birebir aynı model olmayabilir. Gs70 2QE diye baktım ben. Orijinali 120w ama kullandığınız 90w. Sanırım sorun da orada. Yine de olmazsa batarya bağlantısına bir daha bakın hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.