Şimdi Ara

Laptop Secimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben League of Legens oynamak için laptop almak istiyorum. Sadece lol icin ve en dusuk kalite oynamak sorun degil. Iki laptop arasinda hangisi daha kalitelidir. Ya da sizin bir tavsiyeniz var mi. 700 maks daha ucuza olursa daha da iyi olur. Oyunun min sistem gereksinimleri.

MİNİMUM ÖZELLİKLER
    2 GHz işlemci
    1 GB RAM (Windows Vista ve 7 kullanıcıları için 2 GB ya da daha fazla RAM)
    8 GB boş sabit disk alanı
    Shader versiyon 2.0 uyumlu ekran kartı
    DirectX v9.0c veya daha üst sürüm desteği
    Windows XP (SADECE Service Pack 2 ya da 3), Windows Vista, Windows 7, Windows 8 veya Windows 10.
    SSE2 özellikli ya da üstü işlemci (SSE1 özellikli işlemciler desteklenmemektedir.
    Laoptoplarda bunlar:

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x553ma-celeron-n2940-225ghz-2gb-500gb-156-intel-win81-bilgisayar.html?srt=UP

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_ACER-ES1-111M-C064-11-6-in%C3%A7-Celeron-N2840-2-GB-32-GB-Windows-8-1-Bing-Notebook,103452,1649466.html?langId=-14

Bu laptoplarda calisir mi? Calisirsa laptoplardan hangisi daha iyi? Bu fiyatlarda yada daha ucuza kaliteli laptop tavsiyeniz var mi?

Lutfen cevaplarinizi bekliyorum.

Simdiden herkeze ugraslari ve cevaplari icin tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asus'u alabilirsiniz

• lowda oynarsın ama yüksek fps bekleme. tflerde fps düşüşünü hissedersin.
  • Cevaplariniz icin saolun.

Eger asusu alirsam fps onemli degil ya da goruntu kalitesi kasma takilma sorunu yasar miyim?(iyi bir internet baglantim var) Buna cevap verebilirseniz memnun olurum.
    Simdiden tesekkurler.

@FairLighty
    @Turuncu Sakal

• Son yorumu yazdiktan sonra asus hakkindaki yorumlari okudum. Kotu oldugunu lolde kasma yasandigini soylediler uzgunum bos bi konu oldu laptop almaktan vaz gectim evde kasa disinda masaustu icin lazim olan her sey var kasa almaya karar verdim bi tane de ekran kartim var 2gb ati olmasi lazimdi
    kasa toplarim bi sekilde artik.
    Konu kilitlenebilir saolun.

• Fıs
  • Dusuk ayarlarda oynatır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.