Şimdi Ara

Laptop seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonunda babamı bir laptop almaya ikna edebildim fiyat maksimum 2000TL civarı olmak kaydıyla .Resim çizdigim için hazır olmusken dokunmatık olsun istedim HP TM2 serisine bakıyordum ama ekranın donme olayı falan biraz sakat geliyor bana ekran elimde kalmasın sonra?. En az bi 4-5 sene beni idare edecek kadar sağlam bi pc lazım.bu yuzden bide buraya sorayım dedim. ayrıca oyunda oynıcam icin özellikli bişi bakıyorum.

1-dokunmatik falan deil ama kasmadan oyun oynancak ne onerebilirsiniz(COD:MW2 veya starcraft 2 gibi).

2-dokunmatiklerin ekranları fazla mı sakat olur.Dandun kullanan biri olmasamda canım cicim diyede kullancağımı sanmıyorum. Kullana biri deneyimini paylaşa bilirmi.

3-HP TM2 kullanan biri özellikleri nasıl anlatabilirmi(varsa) aklım bu bilgisayarda kaldı cunku hem istediğim gibi dokunmatik hemde internetde COD:MW2'yi benim masa üstünden hızlı çalıştırdığını gördüm.
    Video Link:http://www.youtube.com/watch?v=nQKbXEQQyHw

• @Anesthesia

Önerin için tesekkürler ama verdiğin linkteki bilgisayarlar Num. padli oldugundan cok buyuk geliyor bana. ben daha tasıması kolay okula falan götüre bilceğim bisi arıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.