Şimdi Ara

Laptop Seçimi(Seçemedim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya 1.500 en fasla 1.600 YTl olacak şekilde en az 1024 mb ram ve vga sı harici olan laptop arıyorm 2 tane kafama yatan bldum.Bunlardan 2 si yada sizlerin önerebileceği aradığım şartlara uyan varsa onu alabilirm.Yardımlarınızı bekliyorm

1.Seçim
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71546

2.Seçim
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd98715#tablnk

Birde 2 sorum olacak 1.si ddr mı dd2 mi nasıl öğrenebilirm sanırım yazmıyor.2.si de datron olana yorum yazanlardan biri sitede xp kurulmuyor demiş.Doğru olabilir mi?Çünkü ben xp kullanmak istiyorum da.

• İkiside güzel ancak Datronun özellikleri daha baskın olmasına rağmen kalitesinden şüphe edilir.Ramler DDR2 Merak etme.Xp kurulumu leptoplarda biraz zor.Hardisk yönünden sorun çıkıyor.Ama 2.sorunun cevabını tam olarak bilmiyorum..
  • Nasıl yani nasıl zor ne yapmam gerekir xp kurmak için
  • ya acil yrn yada salıya alcam o yüzden yorumlarınızı esirgemesseniz sevinirim
  • http://resim.donanimhaber.com/m_19976328/tm.htm

Bu konuya bakarsan yararlı bilgiye ulaşbilirsin.Xp ye geçmek için leptop için xp driverleri aramak zorunda kalırsın ki xp için sürücü bulmak çok zor oluyor.Benim tavsiyem Xp cdnde orjinal değilse Vista kalsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 28 Ocak 2008; 12:49:23 >
  • Evet sata hdd li yeni laptoplarda sıfırdan kendimiz XP kurmak istersek kurulum ekranında XP setup hdd bulamadı diyor. Bu sorunla ilgili bilgin var mı? Nasıl aşarız? Marka model HP 6720s

quote:

Orjinalden alıntı: Ademsx1

İkiside güzel ancak Datronun özellikleri daha baskın olmasına rağmen kalitesinden şüphe edilir.Ramler DDR2 Merak etme.Xp kurulumu leptoplarda biraz zor.Hardisk yönünden sorun çıkıyor.Ama 2.sorunun cevabını tam olarak bilmiyorum..
  • İnternette araştırırsanız sata bir harddiske nasıl xp kurulur bulursunuz.Çoğu marka için ayrı ayrı anlatımı var.Benimkinin anlatımı olmamasına rağmen ben xp kurdum.Benim ki de Benq Joybook A52. Ama tavsiyem Asus veya Dell marka bir laptoptan yana.Tabi karar senin kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackblue -- 28 Ocak 2008; 20:22:37 >
  • Ya aslında datronun resmi sitesinde ürünün tüm driverları verilmiş.nLite la yeni bi xp cd si hazırlamayı düşünüyorm.Ama olmassa kurulmassa pişman olmak istemiyorum.Sizce ne yapmalıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: robotech

Evet sata hdd li yeni laptoplarda sıfırdan kendimiz XP kurmak istersek kurulum ekranında XP setup hdd bulamadı diyor. Bu sorunla ilgili bilgin var mı? Nasıl aşarız? Marka model HP 6720s

quote:

Orjinalden alıntı: Ademsx1

İkiside güzel ancak Datronun özellikleri daha baskın olmasına rağmen kalitesinden şüphe edilir.Ramler DDR2 Merak etme.Xp kurulumu leptoplarda biraz zor.Hardisk yönünden sorun çıkıyor.Ama 2.sorunun cevabını tam olarak bilmiyorum..

Bende de aynı leptoptan var fakat vista xp kurmayı denemedim Bios tan SATA Native özelliğini kapatırsan sorunu aşarsın...;)

• Marka olarak mı aynı model de aynı mı acaba.Nasıl memnunmusun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.