Şimdi Ara

Laptop Secimi Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    MONSTER Q63MS-16F370 120 GB kingston SSD li aldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imtheone

hayırlı olsun ismimi verseydiniz belki hayırları dokunurdu bana kaça aldınız
  • quote:

Kendiniz SSD alıp taksanız daha iyi olurdu, hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nfa54 N kullanıcısına yanıt
    2992 TL. Yarin magzadan teslim alicam. pm den ismini ver alirken soylerim. Arkadasin tavsiyesi ile geldim diye :)
  • yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    haklisin Yunus hic akil etmedim valla. 120GB Kingston HyperX 3K SSD Disk arastirdim 270 tl falan. monsterdan da 265 tl aldim saniyordum ama aslinda 265 + 750 gb 7200 rpm disk verip almis oldum. Bir problem yasarsam direk onlarla muhatttap olayim diye dusunmusdum :)
    hayirlisi artik.
  • quote:

haklisin Yunus hic akil etmedim valla. 120GB Kingston HyperX 3K SSD Disk arastirdim 270 tl falan. monsterdan da 265 tl aldim saniyordum ama aslinda 265 + 750 gb 7200 rpm disk verip almis oldum. Bir problem yasarsam direk onlarla muhatttap olayim diye dusunmusdum :)
    hayirlisi artik.

içindeki hddyi söktüler mi ya kötü olmuş
  • quote:

hayirlisi artik.

hocam k bakmayın ssd yi monsterdan alabilceğiniz aklıma gelmedi uyarmadım sizi o konuda
  • nfa54 N kullanıcısına yanıt
    siparis icerik degistirme islemlerine baktim. birazdan arayip iptal ettirip tekrar siparis vercem :)
  • windows 8 key satan guvenilir bi site varmi.
    http://www.windows8key-sale.com/ soyle bir site buldum fiyatlarda makul ama site ile ilgili hic yorum bulamadim.
  • quote:

windows 8 key satan guvenilir bi site varmi.
    http://www.windows8key-sale.com/ soyle bir site buldum fiyatlarda makul ama site ile ilgili hic yorum bulamadim.

Hocam icine girip bakmadim ama isminden beni cekincesi aldi acikcasi ucuza gitcem diye elinizdekindende olmayin

• Hocam 400 tl de cok fazla.

• @nfa54
    SSD geri verip normal HDD li aldim. Saolsun Baris Bey 265 tl geri iade etti. onlada gidip 120 GB kingston hyper x 3k ssd aldim. Fakat suan windows 8 bulup yuklemem gerekiyor :)
    win 7 yukleyip test ettim biraz. gercekten ssd mukemmel birseymis. yillardir ben eziyet cekmisim. 15 sn makina aciliyor. sok oldum :) bu arada yardimlarin ve onerilerin icin cok tesekkur ederim. Baris Bey'e ozellikle belirttim. lenovo y500 yada msi 60ne 602 alacakken , monster almam tek nedeni olarak seni gosterdim :)
    iyi aksamlar
  • quote:

@nfa54
    SSD geri verip normal HDD li aldim. Saolsun Baris Bey 265 tl geri iade etti. onlada gidip 120 GB kingston hyper x 3k ssd aldim. Fakat suan windows 8 bulup yuklemem gerekiyor :)
    win 7 yukleyip test ettim biraz. gercekten ssd mukemmel birseymis. yillardir ben eziyet cekmisim. 15 sn makina aciliyor. sok oldum :) bu arada yardimlarin ve onerilerin icin cok tesekkur ederim. Baris Bey'e ozellikle belirttim. lenovo y500 yada msi 60ne 602 alacakken , monster almam tek nedeni olarak seni gosterdim :)
    iyi aksamlar

Onemli degil hocam insallah uzun sure memnun eder pc sizi.ismimi verdiginiz icinde ben tesekkur ederim.ssd gercekten ayri bir zevk katiyor pc ye o kesin birsey win8 kurarak 7 8sn ye dusurebilirsiniz acilis suresini.hayirli olsun tekrardan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.