Şimdi Ara

laptop seçiminde yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gol pc den iki farklı marka ve model laptop buldum.fiyatları oldukça uygun ve kredi kartına taksit olayıda bana uygun.
    öncelikle bu laptopu ofis içinde office programları kullanmakta ve internette sörf için alıcam.bütçem oldukça kısıtlı.en fazla 1300 ytl para ayırabiliyoruz. bu kadar kısıtlı bütçe ile yarın öbür gün bana ofiste kullanımda sorun çıkarmayacak teknik serviside oldukça sağlam bir laptop lazım.

1. SEÇENEĞİM

Karakteristik NEC M5410 CEL1.5 256MB 40GB COMBO 15
    CPU Cinsi - HIZI Intel® Celeron® M Processor 370 1.5 Ghz 1 MB Önbellek
    Ekran Boyu(Inch) 15 inç
    Ekran Tipi XGA TFT (1024 x 768), PARLAK EKRAN(SUPER SHINE)
    Ekran Kartı Intel® GMA 900
    Bellek(MB) 256 MB
    Bellek Tipi DDR SDRAM DDR 333 SDRAM (PC 2700) 2 SO-DIMM
    Floppy YOK
    Sabit Disk 40 GB 4200 rpm
    Optik Sürücü DVD/CD-RW combo
    Faks-modem 56k
    Ses Audio Codec Conexant CX20468 2 Stereo Speakers
    Network 10/100 Ethernet, Wireless LAN 802.11b/g
    Port Portlar 4 x USB 2.0, Audio out / Mic in, Modem RJ-11, LAN RJ-45, VGA
    Pil Ömrü 8 x Cells Ni-Mh 4000 mAh Li-Ion pil 2.5 saat pil ömrü (Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır)
    Ağırlık(KG) 2.8 kg
    Yazılım Windows XP Home Türkçe
    Ek Özellikler Boyutlar 330 x 268 x 65 mm
    input : 100-240 V, 50/60 Hz AC
    19 V, 3.42 A (65 W)
    Yüklü yazılımlar NEC Instant Recovery

• 2.SEÇENEĞİMDE BU

Karakteristik MSI M520 CENT 1.7 512 40GB 15 DVDRW XPH
    CPU Cinsi - HIZI Intel® Pentium® M Sonoma 740 1.73GHz
    Ekran Boyu(Inch) 15"
    Ekran Tipi XGA TFT
    Ekran Kartı Intel 915GM, Direct X9 destekli (Entegre Grafik)
    Bellek(MB) 512 MB
    Bellek Tipi İki adet SO-DIMM slotu ile 2GB'a kadar
    Floppy YOK
    Sabit Disk 40GB 2.5" 9.5mm IDE Sabit Disk Ultra DMA ATA-100
    Optik Sürücü DVDRW

Faks-modem 56K
    Ses AC'97 2.2,SoundBlaster uyumlu
    Network Entegre 10/100Mbps Ethernet LAN & Modem
    Entegre 802.11 b/g WLAN
    Port PCMCIA 2.1, Tip II * 1, 1 Adet IEEE 1394 (Firewire), 1 Adet Monitör (VGA) Port (15-pin mini D-Sub), 3 Adet USB2.0 Port, 1 Adet Mikrofon Girişi, 1 Adet Kulaklık Çıkışı, 1 Adet RJ11, 1 Adet RJ45, 1 Adet TV Çıkışı, 1 Adet PCI Express Card
    Pil Ömrü Li-Ion 8 cell 4 saat 4400mAh(Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır)
    Ağırlık(KG) 2.8 kg
    Yazılım Windows® XP Home
    Ek Özellikler Çipset Intel® 915GM (Alviso) + ICH6-M
    Kart Okuyucu MMC/SD/MS/MS PRO 4'ü 1 arada
    AC Adaptör 19V DC, 65W / Giriş: 100~ 240V AC, 50/60Hz universal
    Boyutlar 330 x 275 x 25~33 mm
    Kısayol Tuşları E-Posta, Internet, Kablosuz, Kullanıcı Tanımlı
    MEGA BOOK M520
    M520, mobil işlemleri yeniden tanımlayan olağanüstü özelliklerle birlikte gelmektedir. Nerede olursanız olun, artık notebook'unuzdan daha fazlasını alacaksınız.

En Son Intel® Teknolojileri
    Intel® Centrino? Mobile Teknolojisi, Intel® Pentium® M işlemci ile serin ve sessiz çalışan 915 çipset platformunu içerir. Tümleşik kablosuz ağ bağlantısı, geliştirilmiş performans ve artırılan pil ömrü, sürekli seyahat halinde işlerinizi kolaylaştıracaktır. Intel® Centrino? Mobile Teknolojisi, taşınabilirlik ve verimliliği bir arada sunarak notebook'unuzu vazgeçilmez bir iş arkadaşınız haline getirecektir.

802.11 b/g Kablosuz Ağ
    Tümleşik kablosuz ağ özelliği sayesinde seyahat halindeyken bile bağlantınız her zaman hazır. Bu özellik, evinizde veya iş çevrenizde, daha uzun mesafelerde bile yüksek bağlantı hızını koruyacak ve sisteminizin pil ömrünü daha uzun süreli tutmak için gücü verimli bir şekilde kullanacak şekilde dizayn edilmiştir. Ülkenizin her yerinde kablosuz ağ noktalarına bağlanarak e-posta'larınızı kontrol edin, web sayfalarında gezinti yapın ve bağlantınızı sürekli koruyun. Gideceğiniz hemen her yerde internete bağlantı özgürlüğünün keyfini sürün...

4'ü 1 Arada Kart Okuyucu
    DV ve dijital fotoğraf makinenizi 4'ü 1 arada kart okuyucu ile sisteminize bağlayabilirsiniz. Fotoğraflarınızı sorunsuz bir şekilde kameranızdan MEGA BOOK M520' nize aktarmanız mümkün. 4'ü 1 arada kart okuyucu, MS, MS Pro, MMC ve SD gibi en yaygın hafıza kartlarını destekler ve böylelikle harici bir kart okuyucu almanıza gerek kalmaz.

**** ikisi arasında kararsızım.nec markaya bir 512 mb ram daha takviye yapsam acaba benim işimi görürmü.lütfen bana bir fikir verin.

• dostum konuyu yanlış yere açmışsın notebook bölümüne açmalıydın.

yazmışken cevap vereyim 2. yazdığın seçenek çok daha iyi arada dağlar kadar fark var kesinlikle 2. seçeneği tercih et.
  • teşekkür ederim ilgin için dostum.tavsiyene uyucam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.