Şimdi Ara

Laptop sıfır fiyatının 2 katı onarım ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ürünüme iki katı onarım ücreti çıkardılar laptopum aldığımdan beri aralıklarla kapanıp iki bel gün civarı açılmıyordu son zamanlarda bazı tuşlarımın kullanılaması bahanesiyle servise gittim thh başvurmayı düşünüyorum fakat öncesinde aldığım farklı konuyla ilgili redlerden biraz temkinliyim fikirlenirinize ihtiyacım var teşekkürler
    (Laptop çalışıyor kafamı karıştıranda bu oldu sıvı alan laptopum qw ve windows tuşu çalışmıyor klavyede sıvı tespit edildiği yazmamış fakat bazı tuşlar çalışmıyor tecrübesi olan bilgilendrrse çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDG4R5GYEW -- 1 Şubat 2025; 2:15:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhaba anladığım kadarıyla bi probleminiz var ve asıl sormak istediğiniz bu neden garanti kapsamında değil.
    Teknik servis raporunda kullanıcı hatası yazmış eğer sıvı teması olmadığından eminseniz sizin herhangi bir hatanız gerçekten yoksa servisle uğraşmayın açın bir thh anlaşmazlığı ve benim hatam olmamasına rağmen bozuldu servis kötü niyetli kullanıcı hatası diyerek garantili cihazımın tamirini reddediyor deyin.Büyük ihtimalle kazanamazsınız uğraşmak ve emsal karar göstermek faydalı olabilir.

Ancak bu sıvı teması olayı bulanık bi alan o yüzden servisler bu nedenle reddetmeyi çok tercih ediyorlar.
    Havadaki nemden ani ısınma soğumalarda cihazda terleme dediğimiz olaylar olabiliyor bunu sıvı temasından ayırmak uzman için bile zor olabilir.Ancak bunun üstüne giderek kesinlikle sizin bir hatanız olmadığını kanıtlayabilirseniz ancak o durumda kazanırsınız.
    Kazanamazsanız halinda güvenilir bir özel servise giderek cihanızının temizlik bakımını yaptırın bu terleme veya sıvı teması ipa ile iyice temizlenmezse korozyona sonrasında ise kısa devre ve arızalara yol açarak cihazı tamamen kapatabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• rayli82 kullanıcısına yanıt
    Thhyi nasıl kazanabilirim merakım bu yönde çok olumlu yanıt alana denk gelmedim ve haklarım neler nasıl thhye başvurayım yani aynı şeye geliyoe thh belgelerime ne sunucam red almak istemiyorum kendi haklı sebeplerim var fakat kendimce haklı olmam yetmiyor thhye göre haklı olmam gerekiyor ve thh başvurı yapsam sıvı temasını nasıl anlıycaklar benim hatam ılup olmadadığını bana göre sıvı teması yok fakat varsa bile neye göre karar veriyorlar kullanıcı hatası olunca hiçbir halkım kalmıyormu

• Bu onarım ücreti üzerinden bi hakkarım nelerdir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.