Şimdi Ara

Laptop Sinyal Seviyesini Ciddi Şekilde Arttırma! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
34.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

quote:

Orijinalden alıntı: mus-ab

Bu Cihazın 8 Km Yayma Alanı var Ee En Azında 1 Km de Çeker En Az Diyorum. Bende bu Üründen 2 Adet Alıp yayınlamak İçin Kullanacam. size link vereyim bi bakın isterseniz. :)http://www.wifi-turk.com/forum/topic/4645-adanakozan-genelinde-wifi-agim-var/ Size Kolay gelsin...

Sistem süper. Uğraşması da zevklidir. Kutladım

1 km çeker mi ?

• Kurabilirsen çeker normalde 8 km yayın yapan ek anten ile 52 km deniliyor ve bu durumda 1 km çekmemesi ayıp olur. ben denemiş olsam kesin konuşurum ama teknik olarak kesin çekeceği görünüyor. sizin işinizi fazlasıyla görecektir bu konuda rahat olun. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mus-ab -- 20 Mayıs 2012; 11:43:06 >
  • quote:

Kurabilirsen çeker normalde 8 km yayın yapan ek anten ile 52 km deniliyor ve bu durumda 1 km çekmemesi ayıp olur. ben denemiş olsam kesin konuşurum ama teknik olarak kesin çekeceği görünüyor. sizin işinizi fazlasıyla görecektir bu konuda rahat olun. :)

Teşekkürler. Normal bir laptopun çekim gücü kaç metre?
  • Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: CityOfDeath

quote:

Kurabilirsen çeker normalde 8 km yayın yapan ek anten ile 52 km deniliyor ve bu durumda 1 km çekmemesi ayıp olur. ben denemiş olsam kesin konuşurum ama teknik olarak kesin çekeceği görünüyor. sizin işinizi fazlasıyla görecektir bu konuda rahat olun. :)

bu laptobundaki wifi donanımından tut karşıdaki yayın yapan cihaza fiziksel engellere ve frekans kirliliğine göre değişir. Yani şudur demek imkansız.
    Lakin 400 metrede açık görüş karşıdaki airties rt-205 modemin yayınını bile görmeyen y560a laptobum aynı koşullarda rt-205 yerine 5210g koyunca gayet güzel çekti ve 11 mbit hız aldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

quote:

Orijinalden alıntı: CityOfDeath

quote:

bu laptobundaki wifi donanımından tut karşıdaki yayın yapan cihaza fiziksel engellere ve frekans kirliliğine göre değişir. Yani şudur demek imkansız.
    Lakin 400 metrede açık görüş karşıdaki airties rt-205 modemin yayınını bile görmeyen y560a laptobum aynı koşullarda rt-205 yerine 5210g koyunca gayet güzel çekti ve 11 mbit hız aldı.

Teşekkürler.

• rica ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.