Şimdi Ara

Laptop Soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acer 5740g ati redeon 5650 ekran kartlı i5 430m işlemcili laptobuma soğutucu almak zorundayım artık çünkü 1 saatlik kullanım sonucunda çat diye kapanıyor. Altına elimi bile süremiyorum acayip bi ısı kim bilir içi ne haldedir.. Zaten sol alt yüzeyde kararmaya başladı. Bana 50 tlyi geçmeyecek bu fiyata alabileceğim en iyi notebook soğutucuyu öneririseniz sevinirim. hb den alıcam bu arada oradakiler arasından hangisidir en iyisi uyarmu uymazmı bilemediğim için tavsiyelerinize ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-n100-notebook-sogutucu-939-000120/ProductDetails.aspx?productId=bs48751&categoryId=106859
    http://www.hepsiburada.com/Liste/tx-triple-wind-3-sessiz-fanli-yukseklik-ayarli-notebook-sogutucu-txacnbtw/ProductDetails.aspx?productId=bs08542&categoryId=106859#Gorseller

Bu ikisi arasındayım hangisini alsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sombre06 -- 6 Şubat 2011; 2:06:09 >

• soğutucu almak yerine notebook temizleyin ya da serviste temizletin ve işlemcinin üzerindeki termal macunu yenileyin ısı sorunu büyük ölçüde çözülecektir bu tür aletler pek de işe yaramıyor çünki cihazın altı kapalı sadece alt kapak soğuyor ama cihazın içi yine sıcak oluyor önemli olan işlemci sıcaklığı
  • İkisi arasında kaldığım linkler eklendi, sizce hangisi? marine-gear önerin için teşekkürler dediğin olayı biliyorum ama tek başıma yapmak yemez daha önce hiç yapmadım öyle macun yeniletme temizleme işlemi. 4 yıllık bundan önceki beyaz laptobum ısıdan siyah olmuştu yani hiç yaptırtmadım işlemleride
    Şimdi ben bu laptobu garantiye temizleme ve macunu yenileme için göndersem garanti dahilinde yaparlar mı acaba? Bide şimdi garantiye versem acer servisleri malum kimbilir ne zaman geri alırım 10 gün sonra tatilde bitiyo laptop soğutucu idare eder bi çözüm gibi geliyo bana.
  • yapacağın şey belli garanti devam ediyorsa notebook'un altındaki ram ve hdd kapağını(genelde ram ve hdd için ayrı küçük kapaklar olur) hiçbir iz bırakmadan aç sonra kendine fazla güvenmediğin için elektrikli süpürge ile içini temizle termal macun için ise acer'ı arayıp sorarsın ne kadara değiştirirler zaten kendileri yaparsalar garanti kapsamında olur

bunlarla hiç uğraşmak istemiyorsan cihazın garantisi varsa notebook ısınıyor içini temizleyin yazıp servise ver olsun bitsin ama ben olsam onu tertemiz yapardım ben de rahatlardım o da
  • tamam teşekkürler dostum
  • illa alacağım dersen de ikisi arasında logitech olanı al derim o daha iyi benim bildiğim kadarıyla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSİ Laptop SSD
    9 yıl önce açıldı
    Thermaltake notebook soğutucu
    4 yıl önce açıldı
    Laptop Soğutucusu Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.