Bildirim
Laptop Soğutucu Fanı Hiç Çalışmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Daha iyi ya işte hocam eğer ısınma sorunu yoksa sıkıntı yok. Benim Toshiba hem yeri göğü inletiyor hem de ısınıyor. -
i7 işlemcili 650m ekran kartlı bir laptop. Isınma sorunu olmaz olur mu. el değmiyor çalıştırırsam -
Selam bende de Acer aspire 5750g vardı
aynı şekilde yeni fan aldım takdım sorun devam etti cihaz yanıyordu
Sorununuz anakarttan yani fan entegresinin olduğu yerde kablolarda sıkıntı yoktur.
Cihazı acilen satıp kurtulmanı tavsiye ederim zira anakart fiyatları yüksek değmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: Whitezenci32
Sorununuz anakarttan yani fan entegresinin olduğu yerde kablolarda sıkıntı yoktur.
Cihazı acilen satıp kurtulmanı tavsiye ederim zira anakart fiyatları yüksek değmez.
Satın alan ne yapacak bu halde bu laptopu peki? -
quote:
Orijinalden alıntı: deadly_man
quote:
Orijinalden alıntı: Whitezenci32
Cihazı acilen satıp kurtulmanı tavsiye ederim zira anakart fiyatları yüksek değmez.
Satın alan ne yapacak bu halde bu laptopu peki?
Satın alacak kişiye söylemen lazım bu şekilde bir sorunu var diye alacak kişide kabul ederse anlaşırsınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X