Şimdi Ara

Laptop soğutucu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben yakın zamanda asus x550jx-171d laptop aldim bu aralar arma3 oynuyorum oyunda 95 derece sıcaklığa ulaşiyor bilgisayar, herhangi bir donma,kapanma vs sorunu yok ama hem biraz performansı arttırmak ve yüksek sıcaklıktan sorun çıkabilir diye ısıyı düşürmek istiyorum bana önerebileceğiniz sağlam soğutucu varmı

Bütçem : 100 TL Civari birde 95 derece sıcaklığı 100 tl lik bir soğutucuyla ne kadar düşürebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutt159 -- 31 Temmuz 2016; 20:36:21 >

• laptop soğutucuları işe yaramamakta en kalitesi belki 1 2 derece düşürebilir laptopun fan temizliği termal macun yenileme işlemlerini yaparsanız sorunu çöze bilirsiniz birde laptopu masa gibi yerlerde kulanın alta boşluk mutlaka olsun
  • Hocam yanlışınız var. HP Pavillion g6 gibi mühendislik olarak çok dandik ve aşırı ısınan bir laptopa sahiptim. 2 yıl normal ısınarak kullandıktan sonra o zaman ki cahil kafamla içini açıp müdahale etmeden hatta tozunu bile temizlemeden kullanmaya çalışmıştım. Isıdan kendini kapatıp yük altında olmadan bile aşırı ısınan laptop 35₺lik dandik markasız bir laptop soğutucuyla beni 2 sene daha idare etti. Ancak 95 derece normal değil. Bakım yapılmasına ve soğutucuya ihtiyacı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.