Şimdi Ara

Laptop soğutucu ve aliexpress üzerine.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar iyi forumlar herkese meramım şu şekilde.

1- Aliexpress den veya yurt dışından alışveriş yapmış arkadaşlara sorum olacak. Siparişi vereceğiz ülkemize ücretsiz kargo olduğu belirtiliyor 20-30 gün içerisinde, bildiğim kadarı ile 100$'ı geçmeyeceği için gümrüğe takılmayacak fakat bu kargo kapıma kadar gelecek mi gelecekse hangi kargo vasıtası ile gelecek, gelmesi için üzerime düşen nedir?

2- Laptop soğutucusu konusunda, soğutması için baş unsur rpm değerleri midir? Eğer öyle ise benim seçtiğim soğutucu şudur. Zalman marka ürünlere baktım fakat 1000rpm olan ürün 180-200 tl civarlarında.

3- Sorum şu araba egzozu tipli alet üzerine. Görünüşe göre makina içerisinde ki sıcak havayı daha hızlı şekilde dışarı atmaya yarıyor fakat işe yarıyor mu? Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.

4- Eğer daha uygun cooler bileniniz varsa tavsiyesini yoruma bırakırsa sevinirim. Aldığım makina monster aletin kasasının havalandırma girişleri fanların tam altına yapılmış tavsiyeyi bu makinaya uyacak şekilde yapabilirseniz sevinirim.
    Soğutucu için bütçem 100 liranın fazla üstüne çıkmayacak ürünler.
    Mantığıma göre herşey rpm de bitiyor ise soğutmayacak bir ürüne yüzlerce lira vermek yerine işime yarayacak ürüne aynı fiyatı verip 20 gün beklemeye razıyım.

Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.