Bildirim
Laptop Sökme Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sökmeden önce fan hava giriş ve çıkışlarını elektrik süpürgesiyle iyice temizleyin . bu genelde tıkalı hava kanallarını açmaya yetiyor . problem devam ederse sökmeyi ya da yardım olmayı düşünün bence . -
sadece altındaki ayrı bi kapağı açarsan fanı görebilirsin oradan rahatça temizlersin -
quote:
Orijinalden alıntı: sinan_ural
sökmeden önce fan hava giriş ve çıkışlarını elektrik süpürgesiyle iyice temizleyin . bu genelde tıkalı hava kanallarını açmaya yetiyor . problem devam ederse sökmeyi ya da yardım olmayı düşünün bence .
quote:
Orijinalden alıntı: ezimuse
sadece altındaki ayrı bi kapağı açarsan fanı görebilirsin oradan rahatça temizlersin
Cevap verdiğiniz için teşekkürler ikisinide yapıyorum 1 saate net cevabı bu mesaj üstünden veririm.
Edit: Çok teşekkürler arkadaşlar yarım saattir oyundayım sorun cıkmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oflukaplan -- 27 Haziran 2011; 17:42:19 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X