Şimdi Ara

Laptop için tornavida önerisi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
14.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    laptop u sökebilmek için tornavida önerisi olan var mı mıknatıslı olacak mini olacak vb.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Laptop için Tornavida Önerisi

Laptopunuzda onarım veya bakım yapmak için doğru tornavidaya ihtiyacınız vardır. Laptop vidaları genellikle küçük ve hassastır, bu nedenle özel olarak tasarlanmış bir tornavida kullanmak önemlidir.

Laptop Tornavida Türleri

Piyasada çeşitli laptop tornavida türleri mevcuttur:

• Torx Tornavida: Bu tornavidalar, laptop kasalarını ve diğer bileşenleri sabitleyen yıldız şeklinde vidalar için kullanılır.
    • Phillips Tornavida: Geleneksel çapraz şekilli vidalar için kullanılır.
    • Düz Tornavida: Çentikli vidalar için kullanılır.

Laptop Vidaları için Doğru Boyut

Laptop vidaları genellikle 2 mm ile 3 mm arasında değişen boyutlardadır. En yaygın boyut 2,5 mm'dir. Tornavidanızın ucunun laptop vidalarına tam olarak oturduğundan emin olun.

Laptop Tornavidası Kaç mm Olmalı?

Yukarıda belirtildiği gibi, laptop vidaları genellikle 2,5 mm'dir. Bu nedenle, 2,5 mm uç boyutuna sahip bir laptop tornavidası kullanmanız önerilir.

Laptop Açmak İçin Tornavida

Laptopunuzu açmak için bir Torx tornavidaya ihtiyacınız olacaktır. Boyut, laptop modeline göre değişebilir, ancak genellikle T5 veya T6 boyutudur.

Laptop Tamiri için Tornavida Seti Önerisi

Birden fazla laptop vidası türünü kapsayan bir tornavida seti satın almanızı öneririz. Bu, tüm onarım ve bakım ihtiyaçlarınız için ihtiyacınız olan tüm aletlere sahip olmanızı sağlar.

Laptopunuzu açmak veya onarmak için bir tornavidaya ihtiyacınız varsa, yukarıdaki bilgileri göz önünde bulundurarak doğru tornavidayı seçtiğinizden emin olun. Uygun tornavidayı kullanmak, laptopunuza zarar verme riskini azaltır ve onarım veya bakım işlemini kolaylaştırır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Laptop sökmek için bir tane ince uçlu yıldız tornavida yeterli, herhangi bir nalburdan alabilirsin. Mıknatıslı olmasını istiyorsan bir mıknatısa sürtersin mıknatıslanır. Yok illa takım alacağım dersen linkteki işini görür.
    www.hepsiburada.com
    DBK Elektronikçi Tornavida 5 Parça Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/dbk-elektronikci-tornavida-5-parca-p-HRINT0123CC547205

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 24 Kasım 2016; 22:34:49 >

• Hocada buna benzer var.evet bunun gibi arıyorum.
    Set olmasına gerek yok mıknatıslı olması da şart değil mıknatıslanıyorsa işi görüyorsa çok iyi.
    Tek birtane ile de olur yeterki olsun.
    Varmı bildiğin tekli?
    Bu arada yardımların için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir nalburdan ya da Teknoloji marketlerinden alabilirsin, Internetten alsan kargo ücreti ürünün fiyatından pahallıya gelir.
  • Tahminen ne kadardır fiyatı?
    Set 10tl iyi gibi ama fazlasına gerek yok :)
    Lise öğrenciliği böyleymiş :)

• emin2074 kullanıcısına yanıt
    tahminen tek tornavida kalitesine göre 3-4 liradan yukarı doğru gider, epeydir bu tür alet almadığımdan kesin fiyatını bilmiyorum.
  • Peki çok teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Tekrardan merhaba arkadaşlar.
    Aldığım ürün
    Bu ürünü internetten almamıştım.
    Kullanıyorum tavsiye ederim.
    Not: Yazdığım site sadece ürün temsili içindir.Site ile başka bir alakam yok.Sizleri de bilgilendirmek için paylaştım sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin2074 -- 2 Kasım 2017; 18:24:50 >

• emin2074 kullanıcısına yanıt
    Aynısını birkaç yıl önce almıştım kullanıyorum, fakat 10-12 liralık üründe pek kalite arama biraz zor açılan bir vidayı açmaya çalışınca tornavidların uçları aşınıyor. Yine de içindeki bazı özel uçlar işe yarıyor.
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    memnunum şimdiye kadar ilk günki sağlamlığını koruyor

edit: 2 yıla yakın olmuş yahu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin2074 -- 1 Şubat 2018; 18:25:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.