Şimdi Ara

Laptop tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop alacağım mühendislik için ve cs, valorant, forza horizon gibi oyunlar oynayacağım donanımı iyi ekranı da güzel olsa iyi olur özellikle asusun vivobook serisi hoşuma gidiyor ekranı güzel donanımı iyi ama kronik sorunu varmı veya marka olarak sıkıntılımı bilmiyorum, bazıları uzak dur diyor bazıları iyidir diyor kafam çok karışık bütçem maks 52-53k bazı beğendiğim bazı laptopların linkini yazıyorum, önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İşlemci 28 watt; ekran 300 nit %100 sRGB

www.n11.com
    Hp Victus 16-s1002nt A05N6EA R7-8840H 32 GB 1 TB SSD 8 GB RTX4070 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/hp-victus-16-s1002nt-a05n6ea-r7-8840h-32-gb-1-tb-ssd-8-gb-rtx4070-161-dos-dizustu-bilgisayar-55374328?magaza=gpnteknoloji&pid=612162886

• Ek monitör bağlayacak hdmı girişi varmı?

• Var.

Bağlantı Noktaları

1 USB Type-A 5 Gbps veri aktarım hızı (HP Uyku ve Şarj); 1 USB Type-C® 5 Gbps veri aktarım hızı (USB Güç İletimi, DisplayPort™ 1.4a, HP Uyku ve Şarj); 2 USB Type-A 5 Gbps veri aktarım hızı; 1 HDMI 2.1; 1 RJ-45; 1 AC smart pin; 1 birleşik kulaklık/mikrofon 1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik servis bakımından güvenilir mi?

• Birde asus'un teknik servisini nasıl buluyorsunuz?

• Asus kullanmadım; Hp kullandım. Herhangi bir servislik durum yaşamadığım için yorum yapamayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gaming laptop tavsiye
    8 ay önce açıldı
    NOTEBOOK TAVSİYE
    geçen yıl açıldı
    Laptop tavsiye
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.